• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: MotoGP ΕΔ1
Στην κορυφή ο Quartararo μπροστά από τις εργοστασιακές Ducati
Νέα 05/11/2021 - 13:29

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo κατέκτησε την κορυφή των ΕΔ1 στο Portimao.

Ήδη από το 8ο λεπτό οι ΕΔ1 μετατράπηκαν σε μονομαχία μεταξύ των δύο πρώτων στο πρωτάθλημα, Francesco Bagnaia και Fabio Quartararo, με τον Ιταλό αναβάτη να κατεβάζει από την πρώτη θέση τον Alex Rins, Από εκεί και πέρα ήταν κυρίως ο Bagnaia που βρισκόταν στην πρώτη θέση, με μικρά διαλείμματα όπου ο Quartararo κατάφερνε να τον περάσει. Στον τελευταίο του γύρο όμως, ο Fabio Quartararo ολοκλήρωσε τον γύρο του σε 1:40.192 παίρνοντας την πρώτη θέση και αφήνοντας τον Francesco Bagnaia δεύτερο (1:40.237). Την τριάδα έκλεισε, επίσης στον τελευταίο του γύρο, ο Jack Miller με χρόνο 1:40.323.

O Alex Rins κατάφερε να παραμείνει στην τέταρτη θέση, ενώ στην φόρμα του σήμερα υπήρχε μια νέα κάμερα, στο ύψος του αριστερού ώμου, που θα μας παραδώσει εγγυημένα τρομερά στιγμιότυπα κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Πέμπτος ήταν ο ομόσταυλός του, Joan Mir, βάζοντας και τις δύο Suzuki στην πρώτη πεντάδα.

Εκπληκτικός ήταν ο Luca Marini που έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο λιγότερο από 6 δέκατα μακριά από την κορυφή. Ο Pol Espargaro ήταν η κορυφαία Honda στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Maverick Viñales που βρήκε ρυθμό από την μέση του session και μετά.

Ο Franco Morbidelli ξεκίνησε δυναμικά, ήταν σε κάποια στιγμή στην τρίτη θέση και τελικά τελείωσε τις ΕΔ1 στην ένατη θέση, ενώ πίσω του ο Aleix Espargaro έβαζε και τις δύο Aprilia στην πρώτη δεκάδα. 

Δύσκολη αρχή για την ΚΤΜ, με τον Iker Lecuona να είναι ο κορυφαίος αναβάτης της στην 14η θέση, ενώ ο τοπικός ήρωας και νικητής του περσινού αγώνα στο Portimao, Miguel Oliveira ήταν στην 18η θέση. Ο Valentino Rossi, στο προτελευταίο Σαββατοκύριακο της καριέρας του ήταν στις ΕΔ1 στην 22η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha Motor Europe παρουσιάζει τον Μεγάλο Τελικό R3 bLU cRU

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα