• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Αργεντινή Δεύτερος Αγώνας
Νίκη του Scott Redding μετά από μάχη των τριών πρώτων στο πρωτάθλημα
Νέα 17/10/2021 - 22:49

Ο δεύτερος αγώνας της Αργεντινής είδε μια τρομερή μάχη μεταξύ των Scott Redding, Toprak Razgatlioglu και Jonathan Rea. 

O Rea ξεκίνησε πολύ καλά από την τρίτη θέση και βρέθηκε να παλεύει με τον κάτοχο της pole position, Toprak Razgatlioglu στους τρείς πρώτους γύρους. Ο Scott Redding κατάφερε να περάσει τον Rea για την δεύτερη θέσηθέση, ενώ στον πέμπτο γύρο πέρασε και τον Razgatlioglu. O Rea κατάφερε να απαντήσει και πέρασε δεύτερος κυνηγώντας την κορυφή, αλλά ο Razgatlioglu, που είχε ήδη περάσει τον Redding αντιστεκόταν.

Στην αρχή του 9ου γύρου ο Redding πέρασε τον Rea για την δεύτερη θέση και προσπάθησε να περάσει τον Razgatlioglu χωρίς επιτυχία. 

Όμως στον 10ο γύρο ο Redding κατάφερε να περάσει τον Razgatlioglu, ενώ οι μάχες που ανέπτυξε ο Τούρκος αναβάτης με τον Rea επέτρεψαν στον Redding να ξεφύγει και να πάρει την νίκη. Πίσω του, οι Jonathan Rea Toprak Razgatlioglu και Axel Bassani πάλευαν μεταξύ τους για την δεύτερη θέση, με τον Rea να επικρατεί, αφήνοντας τον Razgatlioglu τρίτο και τον Bassani τέταρτο. 

Ο Michael Ruben Rinaldi κατέλαβε την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Michael Van Der Mark που ήταν η κορυφαία BMW στην έκτη θέση. 

Ο Andrea Locatelli πήρε την έβδομη θέση, ενώ πίσω του τερμάτισε ο Garrett Gerloff. O Chaz Davies πέτυχε άλλον έναν τερματισμό στην δεκάδα, παίρνοντας την ένατη θέση, με τον Alvaro Bautista δέκατο. 

Επόμενο άρθρο »

Ατυχήματα σε πίστες και αγώνες και οι ευθύνες

« Προηγούμενο άρθρο

Jonathan Rea: Το να λέει αυτό το πράγμα για εμένα ο Rossi είναι πολύ ωραίο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα