• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Αργεντινή ΕΔ
Τρομερός ο Razgatlioglu, ο Rea έπεσε
Νέα 15/10/2021 - 22:55

Το πρωτάθλημα των Superbikes μεταφέρθηκε στην Αργεντινή για τον προτελευταίο αγώνα του 2021. Ο Toprak Razgatlioglu κυριάρχησε απόλυτα την πρώτη μέρα, μπροστά από τον Scott Redding, ενώ ο Jonathan Rea είχε μια σκληρή πτώση στις ΕΔ2 χάνοντας το τελευταίο μισάωρο του session. 

O Τούρκος αναβάτης ήταν ταχύτερος στις ΕΔ1 και προχώρησε με τον ίδιο ρυθμό και στις ΕΔ2, όπου ήταν σχεδόν αμέσως ταχύτερος από όλους τους υπόλοιπους. Με χρόνο 1:37.872 ο Razgatlioglu βρέθηκε στην κορυφή των ΕΔ, μπροστά από τον Scott Redding ο οποίος βρέθηκε στην δεύτερη θέση με λιγότερο από ένα λεπτό να απομένει. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Alex Lowes, ο οποίος ήταν τέταρτος στις ΕΔ1 και βρισκόταν στην δεύτερη θέση για το μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ2. 

Ο Michael Ruben Rinaldi βρισκόταν στις πρώτες πέντε θέσεις καθόλη την διάρκεια του session και τελικά πήρε την τέταρτη θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Jonathan Rea μετά την τρομακτική πτώση του στην 6η στροφή. 

Τον έκτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Alex Lowes βάζοντας και τις δύο Kawasaki στην πρώτη εξάδα ενώ ο Tom Sykes ήταν η κορυφαία BMW στην έβδομη θέση. Όγδοος ήταν ο Eugene Laverty, με τον Chaz Davies να κάνει τον ένατο καλύτερο χρόνο και τον Alvaro Bautista να κλείνει την δεκάδα. 

 

Επόμενο άρθρο »

'Οταν οι αναβάτες των MotoGP κατεβαίνουν σε απεργία

« Προηγούμενο άρθρο

Joan Mir: Το να υπερασπιστώ τον τίτλο δεν ήταν πίεση για εμένα

Χορηγοί