• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτ/τας διοργανώνει το 27ο Classic Trophy
Νέα Αγοράς 11/10/2021 - 13:43

 Μετά από ένα χρόνο απουσίας, το 27ο CLASSIC TROPHY έρχεται ανανεωμένο, μεγάλο σε διάρκεια, έτσι για να το ευχαριστηθούμε, σε μέρος εξωτικό και όμορφο !

 Εκμεταλλευόμενοι εφέτος την αργία της 28ης Οκτωβρίου, θα αναχωρήσουμε  την παραμονή με το πλοίο για την όμορφη Ρόδο, όπου θα περάσουμε ένα ξεχωριστό τετραήμερο, με περιηγήσεις σε μοναδικά μέρη του νησιού.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναχώρηση την Τετάρτη 27/10 από Πειραιά στις 19:00.

Άφιξη στην Ρόδο την Πέμπτη 28/10 στις 10:20. Ξενοδοχείο για τακτοποίηση, ξενάγηση στην εταιρεία FIDUSA BIKES, βόλτα με τις μοτοσυκλέτες σε κοντινό προορισμό για γεύμα, επιστροφή στην πλατεία δημαρχείου και ελεύθερο απόγευμα.

Παρασκευή 29/10 και Σάββατο 30/10 : 27ο CLASSIC TROPHY  ! ! !  το οποίο περιλαμβάνει την αναβίωση της ανάβασης Φιλερήμου (σε regularity μορφή)  και 350 χιλιόμετρα συνδιάζοντας βουνό και θάλασσα.

Το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί πάρτι με ζωντανή μουσική.

Κυριακή 31/10 ξενάγηση από επαγγελματία ξεναγό στις ομορφιές της παλιάς πόλης. Το μεσημεριανό γεύμα θα δοθεί στον Όμιλο Τένις Ρόδου, όπου θα γίνουν και οι απονομές του CLASSIC TROPHY , παρουσία των τοπικών αρχόντων του νησιού. Αναχώρηση  στις 17:00 και άφιξη στον Πειραιά την Δευτέρα 01/11 στις 08:00.

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί έκθεση κλασικών μοτοσικλετών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, τον Δήμο Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το VESPA CLUB Ρόδου.

Ειδικά για εφέτος οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές παροχές σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή συμμετοχής, σαν αποτέλεσμα των χορηγιών που εξασφαλίστηκαν και την επιδότηση της  συμμετοχής από την λέσχη μας.

Πιο συγκεκριμένα στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται: 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια για  αναβάτη και μοτοσικλέτα με καμπίνα, τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της πόλης με ιδιαίτερα πλούσιο πρωινό,  τέσσερα  πλούσια γεύματα, συλλεκτικό t-shirt,  έντυπο υλικό, road book, number plates, ασφάλεια συμμετέχοντα, ασφάλεια αστικής ευθύνης της εκδήλωσης, έπαθλα για τους  αναβάτες που θα διακριθούν, φύλαξη των μοτοσυκλετών από εταιρεία security, και πολλά άλλα. 

Το συνολικό κόστος του πακέτου συμμετοχής ανέρχεται στα 190 ευρώ για τα ταμειακώς εντάξει μέλη της λέσχης.

Τα μη μέλη της λέσχης και οι συνοδοί (εκτός λέσχης) που θα μας συντροφεύσουν θα πρέπει να καταβάλουν το κόστος συμμετοχής των 280 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχών, παρακαλώ απευθυνθείτε στην γραμματεία της λέσχης μας έως και την Πέμπτη 14/10/2021.

Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτ/τας
Πλατεία Αγ. Ασωμάτων 6 - 10554 Θησείο Αθήνα

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Πέμπτη 21:00 έως 23:00
Τηλέφωνα:2103221821 2103221834
http://www.classicbike.gr/
https://www.facebook.com/hellenicclassicmotorcycleclub

Επόμενο άρθρο »

Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην Muvus

« Προηγούμενο άρθρο

H Kawasaki αποκάλυψε το νέο εταιρικό της σήμα, το River Mark

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα