• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Kawasaki αποκάλυψε το νέο εταιρικό της σήμα, το River Mark
Νέα Αγοράς 08/10/2021 - 19:20


Η Kawasaki Heavy Industries (KHI) είναι μια εταιρεία με περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας που ξεκίνησε το 1878 με ναυπηγική δραστηριότητα και σήμερα είναι ένα βιομηχανικός κολοσσός που παράγει μια τεράστια γκάμα προϊόντων για χρήση σε κάθε στοιχείο (θάλασσα, γη, αέρα και διάστημα).

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της δημιουργίας της Kawasaki Motors Ltd, μιας νέας εταιρείας στον όμιλο Kawasaki που θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην κατασκευή μοτοσυκλετών και κινητήρων, η Kawasaki παρουσίασε τώρα μια νέα εταιρική ταυτότητα που αντικατοπτρίζει την κληρονομιά αυτής της παγκόσμιας επιχείρησης και συμβολίζει την αισιοδοξία για το μέλλον.

Το River Mark - που είναι μια αναπαράσταση του ιαπωνικού χαρακτήρα που σημαίνει ποτάμι - πρωτοεμφανίστηκε στη δεκαετία του 1870 στις σημαίες των πλοίων που ανήκαν στο ναυπηγείο Kawasaki Tsukiji, τον πρόδρομο της Kawasaki Heavy Industries. Η εταιρία αυτή δημιουργήθηκε από τον Shōzō Kawasaki το 1878 και αρχικά επικεντρώθηκε στη ναυπηγική δραστηριότητα και σύντομα απέκτησε καλή φήμη για την καινοτομία και την ποιότητα κατασκευής. Στη συνέχεια η εταιρεία επεκτάθηκε και σε άλλους κατασκευαστικούς κλάδους, όπως κατασκευή ατμομηχανών, τροχαίου υλικού, αεροσκαφών και από το 1960 μοτοσυκλετών.

Στη σύγχρονη εποχή, το σήμα River Mark εμφανίστηκε σε ορισμένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της εταιρίας όπως οι εντυπωσιακές Kawasaki, Ninja H2 και Ninja H2R που είναι εφοδιασμένες με τους μοναδικούς υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες της Kawasaki.

Η Kawasaki δήλωσε ότι ήρθε η στιγμή να υιοθετήσουμε το περίφημο River Mark ως σύμβολο Εταιρικής Ταυτότητας, αυτό το απλό αλλά χαρακτηριστικό λογότυπο θα είναι το σύμβολο ταύτισης των συνδυασμένων προσπαθειών των εταιρειών του ομίλου και της ποικιλίας των προϊόντων.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία του νέου λογότυπου, ο κ. Masaya Tsuruno, Διευθύνων Σύμβουλος της Kawasaki Motors Europe είπε: «Ο κόσμος έχει αλλάξει απίστευτα κατά τη διάρκεια της ιστορίας της Kawasaki και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Καθώς παρουσιάζουμε το νέο εταιρικό μας σήμα το River Mark προσβλέπουμε να κάνουμε ένα επόμενο, τολμηρό βήμα όσον αφορά την τεχνολογία και την μηχανική, καθώς και τη βελτίωση της ζωής αμέτρητων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με έμφαση στη βιωσιμότητα και τις πράσινες τεχνολογίες. Ενώ ορισμένα πράγματα αλλάζουν άλλα παραμένουν σταθερά, όπως η δέσμευσή μας να είμαστε οι καλύτεροι στους τομείς μας και το σήμα River Mark είναι το κατάλληλο σύμβολο για αυτή τη δέσμευση ».

Επόμενο άρθρο »

H Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτ/τας διοργανώνει το 27ο Classic Trophy

« Προηγούμενο άρθρο

MV Agusta Brutale 1000RR Nürburgring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα