• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MV Agusta Brutale 1000RR Nürburgring
Περιορισμένης παραγωγής, ελαφρύτερη, πιο εντυπωσιακή και ταχύτερη Brutale
Νέα Αγοράς 08/10/2021 - 14:20

H MV Agusta αποκάλυψε άλλη μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής, σε μόλις 150 μοτοσυκλέτες, την Brutale 1000RR Nürburgring που έχει σαν βάση την hypernaked Brutale.

Το όνομα της έκδοσης προφανώς προέρχεται από την φημισμένη κλειστή διαδρομή και πρώην πίστα αγώνων το Nürburgring.

Οι διαφορές της Nürburgring, πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση με το νέο χρωματικό συνδυασμό σε ασημί χρώμα με κόκκινες πινελιές και μαύρο πλαίσιο, είναι η μείωση του βάρους κατά 3 κιλά και η διάθεση ενός “αγωνιστικού κιτ” που προσφέρει αύξηση της απόδοσης κατά 8 ίππους και μείωση του βάρους κατά 6 επιπλέον κιλά.

Για την μείωση του βάρους έχουν αντικατασταθεί ορισμένα εξαρτήματα, φιλτροκούτι αέρα, κάλυμμα καλωδίωσης, κάλυμμα συμπλέκτη, εισαγωγές αέρα, μαζί με την προσθήκη ενός μικρού φέρινγκ πάνω από τον προβολέα, με ελαφρύτερα από carbon.

Η σημαντικότερη αλλαγή είναι οι τροχοί από carbon fiber, που η MV εξέλιξε σε συνεργασία με την BST ειδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση. Η μείωση του συνολικού βάρους κατά 3 κιλά και οι νέοι ελαφρύτεροι τροχοί προσφέρουν, κατά την MV, καλύτερη επιτάχυνση, φρενάρισμα και οδική συμπεριφορά.

Ο κινητήρας της Nürburgring αποδίδει 205ίππους στις 13,000 σ.α.λ., όπως και της στάνταρ Brutale. Με την προσθήκη του αγωνιστικού κιτ, που περιλαμβάνει εξάτμιση τιτανίου 4-2-1 της Arrow και διαφορετική αγωνιστική ECU η απόδοση ανεβαίνει στους 213 ίππους στις 13,200 σ.α.λ. και το κέρδος σε βάρος είναι άλλα 6 κιλά λιγότερα χάρη στην ελαφρύτερη εξάτμιση.

Επόμενο άρθρο »

H Kawasaki αποκάλυψε το νέο εταιρικό της σήμα, το River Mark

« Προηγούμενο άρθρο

Η SEAT MÓ γιορτάζει την πρώτη επέτειο της

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα