• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Jerez ΕΔ
Με μισό δευτερόλεπτο διαφορά πρώτος ο Jonathan Rea
Νέα 24/09/2021 - 20:00

Το πρωτάθλημα των Superbikes απόλαυσε μια μέρα γεμάτη δράση στην Jerez. Με την βροχή να πέφτει ελαφρά λίγο πριν την αρχή του session, οι αναβάτες των Superbikes βγήκαν στην πίστα σε σχεδόν ιδανικές συνθήκες με τον Jonathan Rea να τελειώνει την μέρα στην κορυφή, μπροστά από τον Michael Ruben Rinaldi και τον πρώτο στο πρωτάθλημα, Toprak Razgatlioglu. 

Όντας τρίτος κατά τις ΕΔ1, ο Jonathan Rea βρισκόταν στην πρώτη θέση κατά το μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ2 και έκανε ανταγωνιστικούς χρόνους από την αρχή. Με λιγότερα από τρία λεπτά να απομένουν, ο Rea έκανε τον μοναδικό χρόνο κάτω από 1:40 (1:39.671) και κατέκτησε την πρώτη θέση. 

Ο Michael Ruben Rinaldi ήταν πρώτος στο μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ2 μέχρι που περιορίστηκε στην δεύτερη θέση από τον Rea. O Toprak Razgatlioglu ήταν ο πιο γρήγορος στις ΕΔ1, όμως στους συνδιασμένους χρόνους βρέθηκε στην τρίτη θέση, όντας εκτός των κορυφαίων πέντε κατά την μεγαλύτερη διάρκεια των ΕΔ2. 

Τέταρτος ήταν ο Leon Haslam, μπροστά από τον Scott Redding. Ο Alvaro Bautista έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο ενώ ο Alex Lowes ήταν έβδομος. Ο Alvaro Bautista ήταν η δεύτερη καλύτερη Honda στην όγδοη θέση, ενώ πισω του ήταν ο Andrea Locatelli. Στην ένατη θέση ήταν ο Garrett Gerloff και την δεκάδα έκλεισε ο Michael Van Der Mark ως η κορυφαία BMW. 

 

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Νέος σκελετός για τα ελαστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli: Ο τραυματισμός;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα