• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα φούξια μοτοσυκλέτα του Luca Marini
Για τον αγώνα του Misano
Νέα 15/09/2021 - 20:50

Ο αγώνας του Misano στις 19 Σεπτεμβρίου θα είναι "εντός έδρας" για τον Luca Marini και την VR46 Avintia Ducati. Θα είναι μια εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις, από την προεκδήλωση στο Aquafan την Πέμπτη, στην ειδική εμφάνιση της Sky Wifi μοτοσυκλέτας του Marini, σχεδιασμένη από τμήμα δημιουργίας και σχεδιασμού της VR46 και υλοποιημένη από την Starline Design, με την οποία ο Marini θα αγωνιστεί την Κυριακή. 

Θα είναι ένας απαιτητικός αγώνας, αλλά και ένας αγώνας στον οποίο ο Marini θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να επιστρέψει στις βαθμολογούμενες θέσεις, μετά το δύσκολο τριήμερο της Aragon, σε μια πίστα την οποία ο Luca γνωρίζει πολύ καλά και στην οποία πέρυσι κέρδισε στην Moto2.

Ως κομμάτι των εορτασμών για τον αγώνα εντός έδρας, η Ducati VR46 Avintia θα συμμετέχει στον αγώνα με τα χρώματα της Sky Wifi για να δείξει και να αποδώσει φόρο τιμής στην συνεργασία των δύο εταιριών.

"Το Grand Prix του Misano θα είναι ιδιαίτερο για πολλούς λόγους", δήλωσε ο Luca Marini. "Θα είναι σίγουρα ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της χρονιάς. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες για εμάς. Θέλω να το διασκεδάσω και να προσφέρουμε θέαμα στους οπαδούς του εντός έδρας αγώνα μας".

"Ο εντός έδρας αγώνας του Luca", ανέφερε ο Ruben Xaus. "Θα είναι ένα ιδιαίτερο Grand Prix για αυτόν, σε μια πολύ γνώριμη πίστα και, τουλάχιστον στα χαρτιά, ένα από τα πιο ευνοϊκά για την Ducati. Θα είναι  αγνή αδρεναλίνη και συναισθήματα, η σωστή διάθεση για να αφήσουμε πίσω μας την Aragon για να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να παίρνουμε εμπειρία σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν".

Επόμενο άρθρο »

O Dovizioso επιστρέφει στα MotoGP με την Petronas SRT

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένοι στη Michelin με την απόδοση των ελαστικών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα