• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBKMagny-Cours: O Razgatlioglu πήρε τη νίκη στον 1ο αγώνα
Με σταθερή απόδοση από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό!
Νέα 04/09/2021 - 22:11

O 1oς αγώνας στον Γαλλικό γύρο του MOTUL FIM Superbike World Championship στην πίστα του Magny-Cours έληξε με νικητή τον Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK) που κατάφερε με τον πολύ καλό και σταθερό ρυθμό του να τερματίσει πρώτος με διαφορά μεγαλύτερη από 4 δευτερόλεπτα από τον 2ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), ο αντίπαλός του στο πρωτάθλημα Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) που δεν κατάφερε να βρει το ρυθμό του σε αυτό τον αγώνα τερμάτισε μόλις 12ος.

Ο Razgatlioglu ξεκίνησε καλά και έστριψε πρώτος στην 1η στροφή άλλα στην 5η στροφή του πρώτου γύρου είχε μια άτυχη στιγμή και ο Rea πέρασε μπροστά, στη συνέχεια στον 4 γύρο ο Torpak πέρασε πάλι μπροστά έκανε μια μικρή διαφορά και έμεινε σταθερά εκεί μέχρι τον τερματισμό..

Ο Rea προσπάθησε να καλύψει τη διαφορά, μάλιστα κάποια στιγμή η διαφορά τους ήταν μερικά δέκατα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την κίνησή του. Στη συνέχεια ο Razgatlioglu αύξησε τη διαφορά σε περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο και συνέχισε έτσι μέχρι τον τερματισμό στην 1η θέση. Αυτός είναι ο δεύτερος στη σειρά τερματισμός του Toprak στην 1η θέση μετά από την νίκη του στον 2ο αγώνα στη Navarra ,επίσης είναι ο 7ος αγώνας που ο Rea χάνει την 1η θέση μετά από την νίκη του στον 2 αγώνα του Assen. Ο Razgatlioglu είχε ένα εντυπωσιακά σταθερό ρυθμό καταφέρνοντας να έχει χρόνο σταθερά γύρο από το 1’37 και στους 21 γύρους του αγώνα. Επίσης με τη σημερινή νίκη είναι ο 1ος αναβάτη της Yamaha που έχει ανέβει 18 φορές στο βάθρο μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν.

Στην 3η θέση τερμάτισε ο Andrea Locatelli (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK) μετά απο μάχη με τον Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) που τελικά τερμάτισε 4ος.

Πέμπτος τερμάτισε ο Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) και την εξάδα έκλεισε ο Alvaro Bautista (Team HRC) που τερμάτισε δυο δευτερόλεπτα πίσω του.

 

Αποτελέσματα γαι τους 6 πρώτους αναβάτες:

1. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK)

2. Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) +4.467s

3. Andrea Locatelli (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK) +10.285s

4. Michael Ruben Rinaldi +13.283s

5. Michael van der Mark +15.535s

6. Alvaro Bautista (Team HRC) +17.824

Fastest Lap: Toprak Razgatlioglu – 1’36.937 (New Lap Record)

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK - Magny Cours: Νικητής στον αγώνα Superpole ο Razgatlioglu

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Magny-Cours

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα