• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Danilo Petrucci μένει μάλλον εκτός!
Ο Raul Fernandez ανεβαίνει στην Tech3
Νέα 30/07/2021 - 16:30

Η περιπέτεια του Danilo Petrucci στην KTM φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της μόλις λίγους μήνες μετά, καθώς δεν θα υπάρχει χώρος για αυτόν στην Tech3 το 2022.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Raul Fernandez, μετά από μια περίοδο που δίσταζε, έκανε το βήμα και αποφάσισε να ανέβει στα MotoGP. 

Την ίδια κίνηση είχαν κάνει και ο Mir και ο Viñales μετά από μόλις ένα χρόνο στην Moto2. Με αυτή την κίνηση ο Raul Fernandez θα ξαναβρεί τον Remy Gardner σαν ομόσταυλο στην Tech3, κάτι το οποίο θα αποτελέσει πρόβλημα για την ομάδα του Aki Ajo καθώς πρέπει να αναζητήσει ένα νέο αναβάτη. 

Αν και αυτό θα είναι μικρό πρόβλημα για μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Moto2, για τον Danilo Petrucci σημαίνει ότι μάλλον μένει εκτός MotoGP. Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Ιταλό αναβάτη, καθώς δεν υπάρχουν επιλογές. Είναι πολύ δύσκολο να βρει μια θέση στην Aprilia που συνομιλεί με τον Maverick Viñales και είναι απίθανο να καταφέρει να βρεθεί είτε στην  VR46 είτε στην Petronas, δύο ομάδες που έχουν στρέψει την προσοχή τους σε νέους αναβάτες. 

Οπότε, ποιό θα είναι το μέλλον του Danilo; Η ΚΤΜ θα μπορούσε να του προσφέρει τον ρόλο του δοκιμαστή αναβάτη, μαζί με τον Pedrosa, με την πιθανότητα συμμετοχών wild card του χρόνου. Μια άλλη εναλλακτική θα ήταν η συμμετοχή στα Superbikes, όπου ένας αναβάτης σαν αυτόν μπορεί να ταιριάξει σε πολλές ομάδες, πρώτα απ'όλα στη Ducati. 

 

 

Επόμενο άρθρο »

6ος ο Περιστεράς στο Ευρωπαϊκό R3

« Προηγούμενο άρθρο

Francesco Bagnaia: Πρέπει να βελτιωθούμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα