• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stigefelt: O Rossi δεν είχε ένα τέλειο αγωνιστικό τριήμερο...
...ακόμα στην Petronas
Νέα 27/07/2021 - 21:06

Η ομάδα της Petronas δεν περίμενε να αντιμετωπίσει ένα τόσο περίπλοκο 2021. Μετά τα εκπληκτικά αποτελέσματα πέρυσι με τον Quartararo και τον Morbidelli, φέτος θα έπρεπε να είναι η χρονιά της επιβεβαίωσης, αλλά τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά. Χωρίς τον Fabio, ο Rossi δυσκολεύεται να είναι ανταγωνιστικός και ο Morbidelli ,πάνω σε μια Yamaha του 2019, είχε μόλις ένα βάθρο πριν του ανακόψει την πορεία ο τραυματισμός στο γόνατο. 

O Johan Stigefelt, μάνατζερ της Μαλαισιανής ομάδας κοιτάει κατάματα τα πράγματα. " Δεν ήταν μια εύκολη αρχή της σεζόν για εμάς. Περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα", παραδέχτηκε στο motogp.com. "Στα παρασκήνια, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και τα έχουμε καταφέρει, ακόμα και αν δεν έχει φανεί στην πίστα. Στο τέλος, είναι πάντα έτσι. Είτε κερδίζεις, είτε χάνεις, πάντα δουλεύεις σκληρά".

Ο Valentino Rossi δεν έχει καταφέρει ακόμα να πρωταγωνιστήσει σε κάποιον αγώνα.

"Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την μοτοσυκλέτα, η οποία δεν είναι ακόμα στην καλύτερή της κατάσταση για τον Vale, και ξέρουμε ότι μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα τέλειο Σαββατοκύριακο μαζί του. Είχαμε καλές κατατακτήριες, καλούς γύρους και μερικούς καλούς αγώνες, αλλά ποτέ δεν είχαμε ένα Grand Prix που να πήγε καλά όλο το τριήμερο".

Ο Morbidelli πήγε λίγο καλύτερα

Με τον Frαnco είχαμε μερικούς καλούς αγώνες και ένα βάθρο αλλά σο δεύτερο μισό της σεζόν πρέπει να κάνουμε πρόοδο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι κάναμε στο Portimao και τη Jerez. Πρέπει να βρεθούμε στη θέση που αξίζουμε, τερματίσαμε στη 2η θέση στο προηγούμενο πρωτάθλημα και φέτος δεν έχουμε τη θέση που περιμέναμε.    

 

Επόμενο άρθρο »

Είναι επίσημο! Ο Crutchlow θα αντικαταστήσει τον Morbidelli

« Προηγούμενο άρθρο

Albesiano: O Dovizioso μας βοηθάει πολύ να βελτιώσουμε την Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα