• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Donington Park Superpole Race: Νίκη του Rea
Νέα 04/07/2021 - 15:28

Ο απρόβλεπτος καιρός της Αγγλίας έπαιξε, για άλλη μια φορά, τον ρόλο του στον αγώνα MOTUL FIM Superbike World Championship στο Donington Park, όταν  μια ξαφνική βροχή, πριν από τον αγώνα, άφησε την πίστα βρεγμένη και ανάγκασε τις περισσότερες ομάδες να αλλάξουν την τελευταία στιγμή τα λάστιχα απο slick σε ενδιάμεσα.

Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) που βρέθηκε στη 1η θέση από την εκκίνηση και έμεινε εκεί μέχρι τον τερματισμό για να κερδίσει την 4η νίκη του για φέτος.

Ο Alex Lowes ομόσταυλος του Rea στην ομάδα Kawasaki Racing Team WorldSBK αμέσως μετά από την εκκίνηση βρέθηκε στη 2η θέση και άρχισε να πιέζει τον Rea άλλα στον 2ο γύρο είχε μια πτώση και έχασε αρκετές θέσεις για να τερματίσει τελικά στη 14η θέση.

Οι αναβάτες της BMW Motorrad WorldSBK Tom Sykes και Michael van der Mark, που τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση, αντίστοιχα, άργησαν στην εκκίνηση και έμειναν λίγο πιο πίσω όπου είχαν μια μάχη με τους Leon Haslam (Team HRC) και Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) άλλα τελικά κατάφεραν να κρατήσουν τις θέσεις τους και να χαρίσουν τον 1ο διπλό τερματισμό στο βάθρο για την BMW από το 2013.

Οι Haslam και Gerloff τερμάτισαν στη 4η και 5η θέση αντίστοιχα, ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with BRIXX WorldSBK) που κέρδισε τον χθεσινό αγώνα τερμάτισε στην 6η θέση που του εξασφαλίσει την εκκίνηση από τη 2η σειρά στον αγώνα 2 σήμερα το απόγευμα.

 


Οι κορυφαίοι 9 αναβάτες του Tissot Superpole Race.

1. Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK)

2. Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) +2.531s

3. Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) +3.409s

4. Leon Haslam (Team HRC) +3.955s

5. Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) +4.067s

6. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with BRIXX WorldSBK) +5.011s

7. Lucas Mahias (Kawasaki Puccetti Racing) +6.461s

8. Chaz Davies (Team GoEleven) +11.599s

9. Andrea Locatelli (Pata Yamaha with BRIXX WorldSBK) +20.284s

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Donington Park Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Donington Park Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα