• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος όλων ο Dennis Foggia
Νέα 25/06/2021 - 11:20

Το αγωνιστικό τριήμερο στον "Καθεδρικό της ταχύτητας" άνοιξε με τις ΕΔ1 της Moto3. Τα μεγάλα νέα της εβδομάδας είναι ότι o Filip Salac (κάτοχος της pole position στο Sachsenring) αποχώρησε από την Rivacold Snipers Team μετά από διαφωνίες με την ομάδα. Την θέση του παίρνει ο Alberto Surra. O Salac θα ξεκινήσει, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, να αγωνίζεται στην CarXpert Prüstel GP, στην θέση του Jason Dupasquier. 

Στα αγωνιστικά νέα, ο Tatsuki Suzuki όρμησε από νωρίς και κατάφερε από τα πρώτα δέκα λεπτά του session να βρεθεί στην κορυφή και να κρατήσει αυτή την θέση μέχρι και σχεδόν το τέλος. Εκεί, οι περισσότεροι αναβάτες προσπάθησαν να γράψουν καλούς χρόνους, καθώς η πιθανότητα βροχής αύριο, έκανε τις ΕΔ1 λίγο πιο σημαντικές από ότι συνήθως. Λίγο πριν το τέλος, ο Dennis Foggia έκανε χρόνο 1:42.272 και βρέθηκε για λίγο στην κορυφή, πριν προσπεραστεί από τον Darryn Binder, με χρόνο 1:41.818. Στον τελευταίο του γύρο, ο Foggia κατάφερε να κάνει χρόνο 1:41.748 και να κατακτήσει την πρώτη θέση των ΕΔ1.

Πίσω του έμεινε ο Darryn Binder με τον προαναφερθέντα χρόνο, ενώ τρίτος ήταν ο Andrea Migno, με 1:42.086. Την πεντάδα έκλεισαν ο Romano Fenati και ο Gabriel Rodrigo.

Υπήρξαν αρκετές πτώσεις στο session, με τους Gabriel Rodrigo, Lorenzo Felon, Stefano Nepa και Jaume Masia να βρίσκουν τον εαυτό τους στις αμμοπαγίδες του Assen..

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Εγχείρηση μηνίσκου αύριο για τον Morbidelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα