• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Misano: Νίκη του Razgatlioglu στο 2ο αγώνα
Νέα 13/06/2021 - 22:28


Ο Τούρκος σταρ εξασφάλισε την πρώτη του νίκη στη σεζόν του 2021 μετά από μια μάχη με τον Rinaldi παίρνοντας μια εκπληκτική νίκη στον δεύτερο αγώνα.

Ο δεύτερος αγώνας του MOTUL FIM Superbike World Championship βρήκε τον Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha με το BRIXX WorldSBK) στην πρώτη θέση, που είναι και η πρώτη του του νίκη της σεζόν.

Την αρχή του αγώνα ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) πέρασε μπροστά, αφού εκμεταλλεύτηκε την επιθετική κίνηση του Razgatlioglu στον Rinaldi στον πρώτο γύρο, περνώντας τους και τους δυο. Ο Rinaldi όμως κατάφερε να περάσει τον Razgatlioglu και σύντομα έφτασε τον Rea και τον προσπέρασε. Ο Razgatlioglu προσπέρασε τον Rea στην 8η στροφή, περνώντας στη δεύτερη θέση και σύντομα πλησίασε τον Rinaldi στοχεύοντας την 1η θέση.



Ο Rinaldi δεν μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά από τον Razgatlioglu και σύντομα ο Τούρκος άρχισε την επίθεση για την πρώτη θέση. Καθώς ο Razgatlioglu πέρασε μπροστά, η Rea που είχε ήδη πλησιάσει τον Rinaldi, άρχισε την επίθεση στον Ιταλό που παρά τις προσπάθειες του πρωταθλητή κατάφερε να κρατήσει τη 2η θέση. Η διαφορά μεταξύ τους έφτασε τα 3 δέκατα πριν ο Razgatlioglu απομακρυνθεί και διεκδικήσει την πρώτη του νίκη της σεζόν, με τον Rinaldi να τερματίζει στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Rea.

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Redding, η μόνη φορά στην καριέρα του στο WorldSBK που ο Βρετανός αναβάτης δεν έχει κερδίσει ένα βάθρο. Στην 5η θέση τερμάτισε ο Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) και στην 6η ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK). Ο Axel Bassani (Motocorsa Racing) τερμάτισε στην 7η θέση για την οποία πάλεψε με τον Alvaro Bautista (Team HRC) ο οποιος τερματησε στην 8η θέση, αφηνοντας την 9η και 10η θέση στους Andrea Locatelli (Pata Yamaha με BRIXX WorldSBK) και Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) αντίστοιχα
 



Οι έξι πρώτοι που ακολουθούν το WorldSBK Race 2, πλήρη αποτελέσματα εδώ:

1. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha με BRIXX WorldSBK)

2. Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing - Ducati) + 1,286s

3. Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) + 2.987s

4. Scott Redding (Aruba.it Racing - Ducati) + 9.102s

5. Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) +10.695s

6. Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) + 13.117s

Επόμενο άρθρο »

Κέρδισε τις 24 Ώρες του Λε Μαν η Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός Τελικού οι Παντελεάκης & Φουρθιώτης στο HETC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα