• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απολαυστική, αλλά και ασφαλής οδήγηση, πάνε μαζί
Συμμετοχή στην πρωτοβουλία της 𝗛𝗼𝗻𝗱𝗮 𝗠𝗼𝘁𝗼 του Saracakis Group of Companies
Νέα 05/04/2021 - 13:24

Με χαρά καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία της 𝗛𝗼𝗻𝗱𝗮 𝗠𝗼𝘁𝗼 του Saracakis Group of Companies, για κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των μοτοσυκλετιστών σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια στην οδήγηση της αγαπημένης μας μοτοσυκλέτας. Στο βίντεο η άποψη του Δημήτρη Διατσίδη για το θέμα και για το πως μπορούμε να απολαμβάνουμε τη χαρά που δίνουν οι δύο τροχοί και συγχρόνως να γυρίζουμε ασφαλείς στο σπίτι και τους αγαπημένους μας.

Παρακάτω και το σχετικό κείμενο που ανέβασε στα δικά της social media η εταιρία:

🔺 Ως 𝗛𝗼𝗻𝗱𝗮 𝗠𝗼𝘁𝗼 του Saracakis Group of Companies ενημερώσαμε πρόσφατα για την πρωτοβουλία που αναλαμβάνουμε να αναδείξουμε ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που μας αφορά όλους. Αυτό της ασφαλούς, ευσυνείδητης και υπεύθυνης οδήγησης παίρνοντας θέση απέναντι σε πρακτικές και συμπεριφορές που βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ή ακόμα και την ζωή των μοτοσυκλετιστών.

🏍 Ενώνοντας για αρχή, τις δυνάμεις μας με γνωστούς δημοσιογράφους από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου και ιδιοκτήτες σχολών εκπαίδευσης οδηγών, ελπίζουμε αυτή η κίνησή μας να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου και ιδιαιτέρως της νέας γενιάς οδηγών. 🏍 Κοινός μας σκοπός είναι η διάδοση του μηνύματος ότι η απολαυστική οδήγηση δεν μπορεί παρά να είναι η ασφαλής οδήγηση.

🔺 Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα με την δημοσίευση του σχετικού video που δημιούργησε ο δημοσιογράφος Dimitris Diatsidis του MOTOGRANDPRIX CLUB. Ο Δημήτρης οδηγεί σε πίστα μία Honda CBR 1000 RR και μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του γύρω από το πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας μεταφορικό μέσο παραμένοντας ασφαλείς.

🙏🏻 Δημήτρη, σε ευχαριστούμε πολύ που είσαι δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια.

#Honda #HondaMoto #Saracakis #DriveSafe #SafetyFirst #ThePowerofDreams

 

Επόμενο άρθρο »

Δεν έψαχνε για δικαιολογίες ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar2 Moto2: Έκανε το διπλό ο Lowes στη Losail

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα