• Search
  • Search
  • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας 2021, Στυρία (Αυστρία)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Museum Online Journey
Mια εικονική περιήγηση στο Μουσείο Ducati
Νέα Αγοράς 30/12/2020 - 11:32

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ψηφιοποίηση στη Ducati συνεχίζεται με το Online Journey, μια εικονική περιήγηση στο Μουσείο Ducati

 •   -  Εικονική περιήγηση με ξεναγό, από υπολογιστή, smartphone ή tablet, για όλους τους λάτρεις της Ducati που επιθυμούν να ανακαλύψουν την ιστορία της μάρκας

 •   -  Από τις 22 Δεκεμβρίου η ψηφιακή ξενάγηση έχει εμπλουτιστεί με περιεχόμενα της έκθεσης “Anatomy of Speed”, όπως η Desmosedici GP16

 •   -  Τα Online Journeys αποτελούν μέρος της διαδικασίας ψηφιοποίησης της Ducati και συμπληρώνουν το πρόγραμμα Ducati Cares, για όλους τους λάτρεις της μάρκας

 •   -  Η επίσκεψη στο Μουσείο Ducati ξεκινάει στο https://www.ducati.com/ww/en/borgo-panigale-experience

Η Ducati, ο διάσημος κατασκευαστής μοτοσυκλετών με έδρα στο Borgo Panigale, συνεχίζει τη διαδικασία ψηφιοποίησης της. Μετά το Ducati Cares που παρουσιάστηκε λίγο πριν το καλοκαίρι, ώστε οι Ducatisti να μπορούν να επισκέπτονται τους αντιπροσώπους με απόλυτη ασφάλεια, να αλληλοεπιδρούν ψηφιακά για να κλείνουν ραντεβού ή να αξιολογούν εξ αποστάσεως την αγορά μοτοσυκλέτας, η ψηφιοποίηση εφαρμόστηκε και σε άλλες δραστηριότητες της εταιρείας, στην παραγωγή και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πιο πρόσφατη, η ψηφιοποίηση στο Μουσείο Ducati, επεκτείνοντας την ψηφιακή προσφορά του “Borgo Panigale Experience” μέσω του “Ducati Museum Online Journey”. Πρόκειται για πραγματικές ξεναγήσεις προσβάσιμες από υπολογιστή, smartphone ή tablet, συνοδευόμενες από τους ίδιους τους ειδικευμένους ξεναγούς του μουσείου, προκειμένου να ανακαλύψουν οι φίλοι της μάρκας - ακόμη και από απόσταση - τον τόπο όπου ο θρυλικός κατασκευαστής μοτοσυκλετών έκτισε τον μύθο του.

Από τις 22 Δεκεμβρίου, η έκθεση που είναι διαθέσιμη μέσω του Ducati Museum Online Journey έχει εμπλουτιστεί με την εισαγωγή ορισμένων περιεχομένων του show “Anatomy of Speed”. Η προσωρινή έκθεση που δημιούργησε η Ducati το 2019, εξηγεί πώς η αεροδυναμική είναι ένα θεμελιώδες συστατικό της απόδοσης, μέσω της οποίας η Ducati εκφράζει την αριστεία της, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την κατάκτηση του τίτλου των κατασκευαστών στο MotoGP του 2020. Η ψηφιακή ξενάγηση περιλαμβάνει και τηλεοπτική συνέντευξη με τους μηχανικούς της Ducati Corse που δημιούργησαν την Desmosedici GP16, μία μοτοσυκλέτα στην οποία η ανάπτυξη αεροδυναμικών εξαρτημάτων έφτασε στο αποκορύφωμά της, πριν τους νέους τεχνικούς κανονισμούς για το 2021.

Η ψηφιακή επίσκεψη στο Ducati Museum έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτά της ώρας και απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της ιστορίας της μάρκας. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν με τον ξεναγό μέσω του συστήματος Q&A της πλατφόρμας.

Το κόστος της ξενάγησης στο Μουσείο Ducati είναι 10 €.

Υπάρχουν διαθέσιμες τέσσερις επισκέψεις την εβδομάδα.

Τρίτη στις 17.00 και Σάββατο στις 09.00, στα Αγγλικά.

Πέμπτη και Κυριακή στις 17.00, στα Ιταλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση για την εικονική ξενάγηση απευθείας στην πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων του Μουσείου, επιλέγοντας την επιθυμητή ημερομηνία, τη γλώσσα και την ώρα.

Μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση, μια επιβεβαίωση μέσω e-mail παρέχει έναν κωδικό και τον σχετικό σύνδεσμο για «είσοδο» στο Μουσείο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ξεναγήσεις και κρατήσεις: https://www.ducati.com/ww/en/borgo-panigale-experience

Επόμενο άρθρο »

Barkbusters χούφτες Carbon

« Προηγούμενο άρθρο

Daytona Best Electri e-max VS1 – B2B

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο QUARTARARO ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ;
 • ΝΑΙ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ DUCATI
 • ΟΧΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ YAMAHA