• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi συγχαίρει τον Quartararo
Δεν τον εξέπληξε η pole του Γάλλου
Νέα 04/05/2019 - 22:02

Τα εύσημα στον Fabio Quartararo, αλλά και στον Franco Morbidelli, απέδωσε ο Valentino Rossi μετά το τέλος των σημερινών κατατακτηρίων δοκιμών.

 

Ο Quartararo έγινε ο μικρότερος σε ηλικία οδηγός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που παίρνει pole position, ενώ η Petronas έκανε το 1-2 στις ΚΑΤ κάτι το μοναδικό στην ιστορία για δορυφορική ομάδα!

 

«Με εξέπληξε το 1-2 που έκαναν, αλλά όχι το επίπεδο του Franco που τον ξέρω καλά, ή η pole του Fabio μιας και οι δυο είχαν δείξει δυνατοί από τον χειμώνα».

 

«Ίσως είναι καλύτεροι από εμένα… οδηγούν καλύτερα, είναι πιο γρήγοροι και τους αρέσει περισσότερο η Jerez τα τελευταία χρόνια».

 

«Για μένα η πίστα αυτή είναι δύσκολη. Θα πρέπει να δουλέψουμε σήμερα γιατί δεν είμαστε δυνατοί σε κάποιους τομείς».

 

«Αν καταφέρουμε και βελτιώσουμε λίγο το ρυθμό μας δεν θα είναι άσχημα τα πράγματα, γιατί δεν είμαστε μακριά από αυτούς».

 

Την περσινή σεζόν, αρκετές ήταν οι φορές που ο Zarco είχε καταφέρει να πάρει καλύτερα αποτελέσματα από τους εργοστασιακούς.

 

Τότε ο Γάλλος μπορεί να είχε παλιότερη έκδοση της Μ1, αλλά αυτή δούλευε καλύτερα, όπως αποδείχτηκε με τα πολλά προβλήματα που είχε και το ’18 η εργοστασιακή M1.

 

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, μιας και οι Quartararo και Morbido έχουν σχεδόν ίδιες μοτοσυκλέτες με τους εργοστασιακούς.

 

Η διαφορά, όμως, στην περίπτωση του Γάλλου, είναι το γεγονός ότι η δική του μοτοσυκλέτα έχει λιγότερες στροφές, για να αντέξουν παραπάνω οι λιγότεροι κινητήρες που θα έχει στη διάθεσή του όλη τη σεζόν.

 

Τη διαφορά, λοιπόν, την κάνει ο οδηγός της Μ1.

 

«Απ’ ότι ξέρω ο Fabio έχει περίπου ίδια μοτοσυκλέτα μ’ εμάς και δεν είναι όπως το 2018 με τον Zarco».

 

«Οδηγεί όμως πολύ καλά και μπαίνει στις στροφές με άνεση, ενώ εγώ – σ’ αυτό το κομμάτι – δεν νοιώθω καλά. Βελτιώθηκα, αλλά δεν είμαι φανταστικός. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Μεγάλες αλλαγές

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν αλλάζει η ποινή για άκυρη εκκίνηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα