• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2019: Ειδική 1
Ξεκίνημα με το δεξί για Barreda
RALLY DAKAR 08/01/2019 - 10:39

Ο οδηγός της Honda, Joan Barreda, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό Rally Dakar, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη Ειδική χτες.

 

Ο Barreda, ο οποίος έχει πάρει πάνω από 20 Ειδικές στην καριέρα του αλλά δεν έχει καταφέρει να τερματίσει πάνω από την 5η θέση στον Αγώνα, έκανε χρόνο κάτω από μια ώρα.

 

Η πρώτη Ειδική ήταν 84 χιλιομέτρων, με τον Pablo Quintanilla να ήταν ο πιο δυνατός του αντίπαλος την πρώτη ημέρα.

 

Ο οδηγός της Husqvarna ήταν δεύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και τελικά έμεινε 1:34’’ πίσω από τον Barreda.

 

Δυνατά μπήκε στην πρώτη Ειδική και ο Ricky Brabec της Honda, με τον Αμερικανό να παίρνει την τρίτη θέση, κερδίζοντας τον καλύτερο οδηγό της Yamaha χτες, τον Adrien van Beveren, για 3’’.

 

Μέτριο ήταν το ξεκίνημα της ΚΤΜ, που κυριαρχεί στο Rally από το 2001, με τους τρεις οδηγούς της να είναι στις θέσεις πέντε έως εφτά.

 

Πρώτος ήταν ο Sam Sunderland, σχεδόν τρία λεπτά πίσω από τον πρώτο και ακολουθεί ο Toby Price και ο περσινός Πρωταθλητής, Matthias Walkner.

 

Η δεκάδα των πρώτων ολοκληρώθηκε από δυο ακόμα Honda, αυτές των Kevin Benavides και Jose Cornejo, αλλά και την Yamaha του Xavier de Soultrait.

 

Ο Paulo Goncalves της ΚΤΜ αναρρώνει ακόμα από έναν τραυματισμό που υπέστη πριν από ένα μήνα και ήταν 11ος.

 

Από την άλλη, η κοπέλα της ΚΤΜ, η Laia Sanz, ξεκίνησε το φετινό Rally κατακτώντας την 31η θέση και ήταν 12:38’’ μακριά από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Video: Dakar 2019

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar ΄19: Red Bull Desert Wings

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα