• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2019: Οι πρωταγωνιστές
Η Honda στην αντεπίθεση!
RALLY DAKAR 04/01/2019 - 14:57

Μετά τη μίνι παρουσίαση της ΚΤΜ για το φετινό Rally Dakar, σειρά έχει η ομάδα της Honda.

 

Οι τρεις από τους τέσσερεις αναβάτες της έχουν κερδίσει ειδική στο Dakar, ενώ ο τέταρτος, ο Kevin Benavides, τερμάτισε στη δεύτερη θέση πέρυσι.

 

Ξεκινώντας με τον Paulo Goncalves (φωτό), ο Πορτογάλος είναι μια σταθερή αξία της Honda εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

 

Από το 2006 ξεκινά ως ένα από τα φαβορί και φέτος θα είναι περισσότερο διψασμένος παρά ποτέ, μετά τον περσινό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός Dakar.

 

Το χαρακτηριστικό του Goncalves είναι ότι σπάνια κερδίζει ειδικές, έχει όμως τον τρόπο του να μην χάνει χρόνο και να είναι πάντα εκεί, κοντά στους πρώτους.

 

Αντίθετα πολλές ειδικές τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει ο Joan Barreda, αν και έχει και μερικές πολύ θεαματικές πτώσεις.

 

Οι ικανότητές του και η αποφασιστικότητά του είναι σε τρομερά υψηλά επίπεδα, ωστόσο είναι πολύ περισσότερο κοντά στο όριο ίσως από κάθε άλλον οδηγό.

 

Επομένως είναι από τους οδηγούς ικανούς να κάνουν τη διαφορά, αλλά και να χάσουν γρήγορα τις όποιες ελπίδες τους για διάκριση.

 

Ο  Ricky Brabec είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το διάστημα, ενώ και αυτός έχει αφήσει μισοτελειωμένες δουλειές από πέρυσι.

 

Λίγο πριν το τέλος του Αγώνα του ’18, ο Αμερικανός ήταν 6ος στη βαθμολογία αλλά ένα μηχανικό πρόβλημα τον έθεσε νοκ άουτ.

 

Ο Ricky έχει ελπίδες για ένα βάθρο στο φετινό Αγώνα.

 

Για τελευταίο αφήσαμε ίσως τον πιο δυνατό αναβάτη της ομάδας, τον Kevin Benavides.

 

Και αυτός δεν κερδίζει ειδικές, όμως έχει την ικανότητα να ανταπεξέλθει σε οποιεσδήποτε συνθήκες και να είναι πάντα εκεί μπροστά, με τους πρώτους.

 

Ταχύτατος και αποτελεσματικός, ο Benavides σίγουρα θα αποτελέσει απειλή και φέτος, εκτός και αν οι δυο πτώσεις που είχε στην off-season αποδειχθούν εμπόδιο.

Επόμενο άρθρο »

Dakar ’19: Οι πρωταγωνιστές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα