• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 125cc ΕΔ3: Ταχύτερος ο Zarco
Έδειξε ότι θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο
Νέα 05/11/2011 - 11:35

Oι καιρικές συνθήκες είναι καλές σήμερα στην Valencia και ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc. Ο Γάλλοςοδηγός σημείωσε χρόνο 1’42.297 και έδειξε ότι δεν θα καταθέσει εύκολα τα όπλα.

Δεύτερος στην διαδικασία ήταν ο Luis Salom (RW Racing GP) με διαφορά 0.314 δευτερόλεπτα και τρίτος ο Efren Vazquez, o ομόσταυλος του Zarco.

 

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) που είχε διαφορά 0.434 δευτερόλεπτα από τον Zarco, τον κυριότερο αντίπαλό του, στην πέμπτη ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing Team) και στην έκτη ο Adrian Martin, o ομόσταυλος του Terol.

 

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hector Faubel (επίσης Bankia Aspar), Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica).

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία έχει και ιστορική σημασία καθώς είναι οι τελευταίες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc μιας και θα αντικατασταθεί από την Moto3.  

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΕΔ3: Ένας Stoner από άλλο πλανήτη στο στεγνό!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Bautista: “Είχα αυτοπεποίθηση με την GSV-R”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα