• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Honda: Προβληματισμένοι για το βρεγμένο
Η έλλειψη πρόσφυσης στην πίστα, το μεγάλο τους πρόβλημα
Νέα 04/11/2011 - 23:39

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Μπορεί σε συνολικό χρόνο ημέρας οι Stoner, Pedrosa να προηγούνται, αλλά το απόγευμα στις πιο δύσκολες συνθήκες, με την πίστα τελείως βρεγμένη, δεν σημείωσαν τους χρόνους που θα ήθελαν, ενώ αντίστροφα λειτούργησαν τα πράγματα για τον Dovizioso.

 

O Casey Stoner μίλησε πρώτος:

“Δεν ήταν μια σπουδαία μέρα, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είχαμε ποτέ καλή αίσθηση εδώ στο βρεγμένο. Μου αρέσει να οδηγώ σε αυτήν την πίστα στο στεγνό, αλλά φαινόταν σαν υπήρχε κάποιο λάδι ή γράσο στην πίστα. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό οφείλεται στο λάστιχο που αφήνουν τα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα αυτό κάνει τα πράγματα δύσκολα. Δεν είχε νόημα να βρούμε ένα καλό set up, γιατί οι συνθήκες άλλαζαν. Δοκιμάσαμε μερικά μικρά πράγματα ώστε να κάνουμε την μοτοσυκλέτα καλύτερη στο βρεγμένο, αλλά όταν στέγνωνε όλα αυτά πήγαιναν χαμένα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον καιρό αύριο και ελπίζω αν βρέξει να βρέξει σταθερά”, είπε ο Αυστραλός.

 

Από τη μεριά του ο Dani Pedrosa μίλησε για την πίσω ανάρτηση:

“Το πρωί πήγαμε καλά, αλλά το απόγευμα είχαμε κάποια θέματα με το πίσω αμορτισέρ και κατάφερα να κάνω λίγους γύρους. Η άσφαλτος της πίστας είναι αρκετά παλιά και πολύ γλιστερή, ακόμη και όταν η πίστα στέγνωνε κάπως. Η αίσθηση δεν είναι τόσο κακή και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μικτές συνθήκες, βελτιώνοντας το set up βήμα – βήμα”, είπε σε άλλη κατεύθυνση από αυτά που δήλωσε ο Stoner!

 

O Andrea Dovizioso από τη δική του πλευρά σχολίασε:

“Σήμερα οι συνθήκες στην πίστα ήταν πραγματικά απαιτητικές, αφού δεν υπήρχε πρόσφυση. Κάναμε καλή δουλειά με την ομάδα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος γιατί μπορούσα να οδηγήσω αρκετά γρήγορα, χωρίς να πιέζω τόσο πολύ, αλλά σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Η περίφημη σταθερότητα του Dovi τον βοήθησε σήμερα και σίγουρα είναι από αυτούς που ελπίζουν σε “βρεγμένο” Αγώνα, ώστε να τελειώσει την 10χρονη καριέρα του στην Honda με ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Bautista: “Είχα αυτοπεποίθηση με την GSV-R”

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Rossi: “Στο βρεγμένο είμαστε καλοί”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα