• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 125cc ΕΔ2: Και παλι ο Cortese
Eίχε μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο
Νέα 04/11/2011 - 15:37

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές των 125cc ανάδειξαν και πάλι ταχύτερο αναβάτη τον Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany). Ο Γερμανός σημείωσε χρόνο 1'59.126 στην βρεγμένη πίστα και έδειξε να έχει συνοχή στην οδήγησή του και να μην κάνει λάθη. Μάλιστα ήταν ο μόνος αναβάτης που «κατέβηκε» τα 2’00.000.

 

Δεύτερος βρέθηκε ο Ηarry Stafford (Ongetta-Centro Seta) που βοηθήθηκε από τις συνθήκες καθώς σημείωσε τον χρόνο του πριν ξεσπάσει η βροχή. Ωστόσο, ακόμα και έτσι ο Βρετανός οδηγός είχε διαφορά 0.911 δευτερόλεπτα από τον Cortese.

Τρίτος ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) και τέταρτος ο Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica) παρότι έπεσε περίπου 11 λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας. Πέμπτος ήταν ο Luis Salom (RW Racing GP), εμπρός από τους Adrian Martin (Bankia Aspar) και Jack Miller (Caretta Technology). 

 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Louis Rossi (Matteoni Racing), Hector Faubel (Bankia Aspar) και Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing). O νεαρός Ισπανός αναβάτης έπεσε περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος των δοκιμών αλλά κατάφερε να φτάσει στα πιτς και κατόπιν να συνεχίσει.  

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) ήταν 12ος καθώς οδήγησε προσεκτικά και δεν ήθελε να ρισκάρει μια πτώση και έναν τραυματισμό που ενδεχομένως θα του κόστιζε τον Τίτλο.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΕΔ2: Ο Bautista πρώτη φορά 1ος!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2 EΔ1: Ο Bradl επικεφαλής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα