• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2 EΔ1: Ο Bradl επικεφαλής
Βρέθηκε εκεί στο τέλος της διαδικασίας
Νέα 04/11/2011 - 13:34

Ο Stefan Bradl (Kiefer Racing) είναι ήδη Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία καθώς ο Marc Marquez, ο μεγάλος του αντίπαλος, δεν λαμβάνει μέρος στον αγώνα εξαιτίας του τραυματισμού του. Ωστόσο ο Bradl δεν έδειξε να επαναπαύεται στις δάφνες του αλλά ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην κατηγορία, σημειώνοντας χρόνο 1.41.777.

Πίσω του, δεύτερος, ήταν ο Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing) με διαφορά 0.329 δευτερόλεπτα. Οι δυο τους είχαν έντονο συναγωνισμό και ο Bradl μόλις λίγο πριν το τέλος κατάφερε να τεθεί επικεφαλής, στις κρύες συνθήκες που επικρατούν στην πίστα. 

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Alex De Angelis με διαφορά 0.911 δευτερόλεπτα και στην τέταρτη ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project). Πέμπτος ήταν ο Dominique Aegerter (Technomag-CIP) που έδειξε να κινείται γρήγορα και έκτος ο Kenny Noyes (Avintia-STX), ο οποίος για κάποιο διάστημα ήταν στην κορυφή της κατάταξης. 

Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP) που επίσης βρέθηκε για λίγο επικεφαλής, Anthony West (MZ Racing), Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) και Mika Kallio (Marc VDS Racing).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Valencia 125cc ΕΔ2: Και παλι ο Cortese

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia ΕΔ1: Το βρεγμένο άλλαξε τα δεδομένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα