• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Θέλω να είμαι 5ος στο Πρωτάθλημα»
Θα προσπαθήσει να περάσει τους Simoncelli και Spies
Νέα 20/10/2011 - 17:13

O Valentino Rossi δήλωσε ότι θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και να προσπαθήσει να τερματίσει στην 5η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος οδηγών. Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati επιθυμεί να τερματίσει στην Sepang και να πάρει βαθμούς καθώς έπεσε τόσο στο Motegi όσο και στο Phillip Island και δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί.

 

Πλέον είναι στην έβδομη θέση της λίστας, ισοβαθμεί με τον Marco Simoncelli αλλά απέχει 17 βαθμούς από τον Ben Spies που είναι 5ος. Ο Rossi, o οποίος έχει ανέβει μόνο μία φορά στο βάθρο φέτος, ελπίζει να πιέσει του δύο αναβάτες στην Μαλαισία, σε μια πίστα που έχει κερδίσει έξι φορές στην καριέρα του στο MotoGP, με την τελευταία να είναι πέρσι.

Ο «Γιατρός» δήλωσε σχετικά:

«Στις χειμερινές δοκιμές δεν ήμουν πολύ γρήγορος και ελπίζω να είμαι σε καλύτερη κατάσταση αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρέπει να προσπαθήσουμε για την 5η θέση στο Πρωτάθλημα που λίγο-πολύ είναι η φυσική μου θέση φέτος.

Τώρα είμαι έβδομος επειδή δυστυχώς έχασα σημαντικούς βαθμούς σε δύο αγώνες εξαιτίας των πτώσεων μου. Χωρίς αυτές θα ήμουν εμπρός από τους Simoncelli και Spies αλλά τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα.»

 

Ο Rossi είπε ότι περιμένει να πονάει στο μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού του και θα προσπαθήσει να λάβει μέρος στις δοκιμές χωρίς παυσίπονα. Για την Αυστραλία δήλωσε σχετικά:

«Δυστυχώς, στο Phillip Island χρειάστηκε να κάνω πολλές ενέσεις επειδή ο πόνος ήταν έντονος όταν οδηγούσα. Το δάκτυλο είναι ακόμα πρησμένο και δεν έχω καλή αίσθηση. Όμως το πρωί θα προσπαθήσω να κάνω δοκιμές χωρίς να έχω πάρει παυσίπονο και αν πονάω πολύ τότε θα δούμε τι θα κάνουμε.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Δ.Φωτόπουλος απαντάει σε δελτίο τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

H επικράτηση του Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα