• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eυχαριστημένος ο Edwards
Από την 5η θέση στην Αυστραλία
Νέα 17/10/2011 - 15:52

Ο Colin Edwards τερμάτισε στην πέμπτη θέση στο Phillip Island και εξεδήλωσε την χαρά του γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Ο αναβάτης της Yamaha Tech 3 έκανε έναν αγώνα τακτικής και βοηθήθηκε και από την τύχη καθώς έπεσαν αναβάτες που ήταν εμπρός του.

Όταν η βροχή δυνάμωσε προς το τέλος του αγώνα αποφάσισε να μην μπει στα πιτς και να αλλάξει μοτοσυκλέτα αλλά παρέμεινε με αυτή που ξεκίνησε και τελικά δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Έπειτα από τον αγώνα δήλωσε:

 

«Ήταν θέμα παραμονής στον αγώνα γιατί οι συνθήκες μπορεί να φάνταζαν καλές στην τηλεόραση, με την ηλιοφάνεια, αλλά ο αέρας ήταν πολύ δυνατός. Γνωρίζουμε ότι παίζει σημαντικό σε αυτό το Grand Prix αλλά φέτος δεν ήξερες πότε θα σε χτυπήσει η ριπή του ανέμου, από τον ένα γύρο στον άλλο. Είχα έναν καλό ρυθμό και ήμουν χαρούμενος γι’ αυτό μέχρι που επικράτησε το χάος στους τελευταίους γύρους.

Δεν είναι καλή ένδειξη να βλέπεις σταγόνες στο κράνος σου ενώ έχεις σλικ λάστιχα αλλά έβρεχε μόνο σε ένα μικρό σημείο της πίστας. Ήξερα ότι υπήρχε περίπτωση να βγάλουν σημαία για βρεγμένο αγώνα αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να αλλάξω μοτοσυκλέτα. Οδηγούσα όσο πιο γρήγορα και όσο πιο ασφαλώς μπορούσα στους τελευταίους δύο γύρους και η πέμπτη θέση ήταν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Θέλω να συγχαρώ τον Stoner επειδή ήταν υπέροχος όλη την χρονιά και άξιζε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θαυμάζω όσα έχει κάνει.»

Επόμενο άρθρο »

Ευτυχισμένος ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

P.I. Φωτογραφικό: Οι Κυρίες της πίστας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA