• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευτυχισμένος ο Bautista
Από τη τέταρτη θέση στην εκκίνηση
Νέα 15/10/2011 - 16:00

Ο Alvaro Bautista και οι άνθρωποι της Suzuki ήταν ευτυχισμένοι από την επίδοση του Ισπανού αναβάτη στις κατατακτήριες δοκιμές. Η τέταρτη θέση στην εκκίνηση του αυριανού αγώνα είναι η καλύτερη επίδοσή του σε κατατακτήριες δοκιμές στην MotoGP. Αν και ο Bautista «χρησιμοποίησε» τον Andrea Dovizioso που ήταν εμπρός του για να του κόβει τον αέρα και να τον βοηθήσει να κινηθεί γρηγορότερα, η επιτυχία ανήκει κυρίως στον Ισπανό και στις βελτιώσεις που έκανε στην μοτοσυκλέτα.

 

Ο χρόνος του στις κατατακτήριες ήταν περισσότερο από 2.5 δευτερόλεπτα ταχύτερος από αυτόν που σημείωσε πέρσι, με παρόμοιες συνθήκες, και αυτό δείχνει την δουλειά που έχει γίνει στην GSV-R. Ο Bautista είπε σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα επειδή σημείωσα το καλύτερο αποτέλεσμά μου σε κατατακτήριες δοκιμές στην MotoGP και σε μια πίστα που είναι από τις πιο δύσκολες για την Suzuki. Αυτό δείχνει πόσο έχουμε βελτιωθεΊ. Ήταν ένας αφάνταστος γύρος πίσω από τον Dovizioso. Όταν τον είδα εμπρός μου στη πίστα σκέφτηκα ότι αυτός αυτή ήταν η ευκαιρία μου να κάνω έναν καλό γύρο. Ή τώρα ή ποτέ!  

Σήμερα δεν ήταν δύσκολο για εμένα να βρεθώ στην τρίτη σειρά της εκκίνησης αλλά όταν τον ακολούθησα όλα φαίνονταν πιο εύκολα. Σε αυτή την πίστα και με αυτές τις καιρικές συνθήκες βοηθά να ακολουθείς κάποιον οδηγό και μπορείς να βελτιωθείς πολύ.

 

Έχω καλό προαίσθημα για αύριο και θα προσπαθήσω να κάνω μια καλή εκκίνηση και να παραμείνω μπροστά για έναν ή δύο γύρους. Αν το καταφέρουμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί επειδή όλοι θα πιέζουν έντονα και έπειτα από έξι ή εφτά γύρους, όταν θα έχουν φθαρεί τα ελαστικά, τα δεδομένα θα κατασταλάξουν. Θα προσπαθήσω να κάνω έναν καλό αγώνα και να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Επόμενο άρθρο »

Eυχαριστημένος ο Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: “για να φτάσεις στην κορυφή δεν χρειάζονται μαγικά”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA