• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I. 125cc Κατ.: Ο Zarco στην pole position
Τα κατάφερε λίγο πριν πέσει στο τέλος
Νέα 15/10/2011 - 07:32

Ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) είναι αυτός που θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα της κατηγορίας των 125cc. O Γάλλος αναβάτης σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο του στον 12ο γύρο, από τους 15 που έκανε, καθώς έπεσε στην προσπάθειά του να μειώσει κι άλλο την επίδοσή του. Όμως αυτός που είχε σημειώσει ήδη (1:39.207) ήταν ικανός να τον φέρει στην pole position, την δεύτερη συνεχόμενη που παίρνει έπειτα από αυτή στο Motegi και την τέταρτη για φέτος.

Πάντως η πτώση του Ζarco στην πίστα ήταν σφοδρή και ανάγκασε τον Jakub Kornfeil (Ongetta-Centro Seta) που ακολουθούσε να βγει εκτός για να μην τον χτυπήσει με αποτέλεσμα να πέσει και ο ίδιος και να πάθει ελαφριά διάσειση.

 

Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany) ο οποίος ήταν κατά 0.351 δευτερόλεπτα πίσω από τον Zarco, που δεν έπαθε τίποτα από την πτώση του, και από την τρίτη ο Jonas Folger (Red Bull Ajo MotorSport).  

 

Τέταρτος θα εκκινήσει αύριο ο Nicolas Terol (Bankia Aspar), ο οποίος έχει τη δυνατότητα να πάρει και μαθηματικά τον Τίτλο στην Αυστραλία, ενώ πλάι του θα έχει τον ομόσταυλό του Hector Faubel και τον Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), πέμπτος και έκτος αντίστοιχα.  

 

Από την τρίτη σειρά της γραμμής εκκίνησης θα ξεκινήσουν οι Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport), Alberto Moncayo (Andalucia Banca Civica) και Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), έβδομος, όγδοος και ένατος αντίστοιχα, ενώ από τη δέκατη θέση ο Luis Salom (RW Racing GP) ο οποίος έπεσε στην αρχή της διαδικασίας.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

P.I.: O Stoner απόλυτος κυρίαρχος

« Προηγούμενο άρθρο

P.I. Moto2 ΕΔ3: Πρώτος ο De Angelis

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα