• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I. Moto2 ΕΔ3: Πρώτος ο De Angelis
O Stefan Bradl ήταν 13ος
Νέα 15/10/2011 - 05:48

Οι τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Moto2 στην Αυστραλία βρήκαν και πάλι τον Alex De Angelis επικεφαλής των αναβατών της κατηγορίας, όπως είχε συμβεί και χτες στις δεύτερες δοκιμές. Ο αναβάτης της JIR Moto2 σημείωσε χρόνο 1:34.336 ο οποίος ήταν κατά περίπου ένα δέκατο του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον χτεσινό (1:34.466).

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), ο οποίος φαίνεται να βρήκε τον ρυθμό του έπειτα από την χτεσινή σύγκρουσή του με τον Ratthapark Wilairot (Thai Honda Singha-SAG). Θυμίζουμε ότι στον νεαρό Ισπανό, ο οποίος προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας, επιβλήθηκε ποινή ενός λεπτού της ώρας στον χρόνο που θα κάνει αργότερα στις κατατακτήριες επειδή θεωρήθηκε υπεύθυνος για το συμβάν. Η διαφορά του Marquez από τον De Angelis ήταν 0.205 δευτερόλεπτα.  

 

Τρίτος ήταν ο Max Neukirchner (MZ Racing Team), ο οποίος για πρώτη φορά φέτος βρέθηκε τόσο ψηλά στην κατάταξη, ενώ τέταρτος ήταν ο Mika Kallio (Marc VDS Racing) και είχε διαφορά 0.732 δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) ενώ έκτος ήταν ο Claudio Corti (Italtrans Racing) ο οποίος εξακολούθησε τις καλές εμφανίσεις που είχε ήδη από εχτές.

 

Την δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP), που ήταν ένας από τους λίγους αναβάτες που βελτίωσαν τον χρόνο τους συγκριτικά με χτες, Bradley Smith (Tech 3 Racing), Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) και Mattia Pasini (Ioda Racing Project).

 

Να σημειώσουμε ότι η Νεοζηλανδή αναβάτις Avalon Biddle (Avalon Biddle Racing), η οποία μετέχει ως έκτακτη οδηγός και ήταν και είναι η μόνη γυναίκα που λαμβάνει μέρος στην διαδικασία, έπεσε στην αρχή αυτής με αποτέλεσμα να πάθει μια ελαφριά διάσειση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

P.I. 125cc Κατ.: Ο Zarco στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

P.I. ΕΔ3: Super Stoner μόνος μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα