• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Simoncelli: H RC213V σουζάρει και με 6η!
Ο Ιταλός συμπλήρωσε 50 γύρους, με καλούς χρόνους
Νέα 04/10/2011 - 04:43

Ο Marco Simoncelli μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου με το HRC προσκλήθηκε να δοκιμάσει την νέα μοτοσυκλέτα των 1000cc, την Honda RC213V με την οποία θα αγωνιστεί το 2012. 

Ο Super Sic κάθησε αμέσως άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα, την οποία ήδη έχουν οδηγήσει 2 φορές ο Casey Stoner και μία φορά ο Dani Pedrosa. Συνολικά έκανε 50 γύρους στο Motegi και οι χρόνοι του ήταν παρόμοιοι με αυτούς που έκανε στην διάρκεια του Ιαπωνικού Grand Prix με την μοτοσυκλέτα του των 800cc.

 

“Η μεγάλη μέρα τελικά έφτασε και κατάφερα να δοκιμάσω την μοτοσυκλέτα που θα οδηγώ του χρόνου. Ήταν μια φανταστική εμπειρία το να οδηγώ την RC213V και θέλω να ευχαριστήσω το HRC που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Έκανα 50 γύρους και ένιωσα άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα, κάνοντας ίδιους χρόνους με αυτούς που έκανα με την RC212V. Το ευχαριστήθηκα και η μοτοσυκλέτα είναι διασκεδαστική στο να την οδηγείς, όπως περίμενα: έκανα σούζες ακόμη και με 5η και 6η ταχύτητα. Στο τέλος της ημέρας έδωσα και κάποια πληροφόρηση και κάποιες υποδείξεις, που ελπίζω ότι θα βοηθήσουν με την εξέλιξη. Τώρα θα πάω για λίγες διακοπές στις Φιλιππίνες, πριν ξεκινήσω για το Phillip Island για το επόμενο Grand Prix”.

 

Επόμενο άρθρο »

Ατυχίες στην Pramac Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Carlos Checa: "είμαι δυνατός πνευματικά"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA