• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μπορούσαν καλύτερα στην Yamaha Tech 3
Όμως οι συνθήκες δεν τους επέτρεψαν να τα καταφέρουν
Νέα 04/10/2011 - 15:31

Οι Colin Edwards και Cal Crutchlow δεν τα κατάφεραν όσο καλά θα ήθελαν στην Ιαπωνία. Ο πρώτος τερμάτισε στην όγδοη θέση, ο δεύτερος ήταν 11ος ενώ του επιβλήθηκε ποινή διέλευσης από τα πιτς και βγήκε εκτός πίστας στην προσπάθειά του να αποφύγει τον Toni Elias. Οι δύο αναβάτες της Yamaha Tech 3 εξήγησαν σχετικά.

 

Colin Edwards:

«Τι αγώνας! Προσπαθώ πολύ να θυμηθώ ό,τι συνέβη επειδή κάθε φορά που πέρναγα από ένα σημείο κάποιος άλλος ήταν εκτός πίστας! Με τόσο χάος, το να παραμείνεις στον αγώνα ήταν σημαντικό. Ήξερα αμέσως ότι ο Cal είχε κάνει άκυρη εκκίνηση και ότι ο Valentino και ο Ben ήταν εκτός πίστας. Το ίδιο έκανε και ο Casey, έτσι έβαλα το κεφάλι κάτω και όταν ζεστάθηκε το πίσω ελαστικό έκανα καλή δουλειά και σημείωσα μερικούς καλούς χρόνους στα μέσα του αγώνα.

Άργησα να προσπεράσω τον Aoyama και είναι δύσκολο να μένεις πίσω από κάποιον για πολλή ώρα χωρίς να μπορείς να τον περάσεις. Το στυλ οδήγησής του είναι να σταματά σχεδόν στην μέση της στροφής και στη συνέχεια να εκμεταλλεύεται την καλή επιτάχυνση της Honda.

Μιλώντας ειλικρινά, δεν είχα σταθερό ρυθμό όλο το Σαββατοκύριακο και το ότι ήμουν όγδοος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα στο Phillip Island, που είναι μια πολύ ωραία πίστα.»  

 

Cal Crutchlow:

«Τι να πρωτοπείς γι’ αυτόν τον αγώνα; Ήξερα ότι έκανα άκυρη εκκίνηση επειδή μπρός μου ήταν ο Simoncelli και άφησα τον συμπλέκτη μόλις τον είδα να κινείται. Έπειτα από αυτό ήθελα να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις για τη στιγμή που θα διερχόμουν από τα πιτς. Πίεζα για να περάσω τον Elias όμως φρέναρε έντονα στη στροφή Νο 3 και παραλίγο να πέσω επάνω του. Αυτό με έκανε να βγω εκτός πίστας και να χάσω περισσότερο χρόνο. Αν δεν μου συνέβαινε θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη επτάδα.

Το μόνο που ήθελα ήταν να τερματίσω και να πάρω όσους περισσότερους βαθμούς για την ομάδα. Η φυσική μου κατάσταση δεν ήταν καλή και δεν γνωρίζω καλά την πίστα. Πλέον ανυπομονώ για τους τρεις τελευταίους αγώνες της χρονιάς.»

Επόμενο άρθρο »

Pernat: “O Rossi έχει λίγο φόβο με αυτήν την μοτοσυκλέτα”

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοητευμένος (πάλι) ο Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA