• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Δεν είμαι Rossi, αλλά κερδίζω!
Ο Αυστραλός σε καλή διάθεση
Νέα 19/09/2011 - 11:51

Ο Casey Stoner πήρε την 8η νίκη του φέτος και μαζί την 100η για την ομάδα Repsol Honda, με την 1η να έχει σημειωθεί επίσης από Αυστραλό, τον μεγάλο Mick Doohan. Επίσης πήγε την διαφορά του και πάλι στους 44 βαθμούς στη μάχη του Πρωταθλήματος. 

“Η πρωτοπορία με 44 βαθμούς είναι αρκετά καλή, είναι η ίδια που είχα πριν το Misano, αλλά τώρα υπάρχουν δύο λιγότεροι αγώνες μέχρι το τέλος της περιόδου”, σχολίασε ο Stoner, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε αυτό που είπε για την εξέλιξη της Honda RC212V ο Dani Pedrosa, δηλαδή ότι αυτός έχει κάνει όλη την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας:

“Του δίνω τα εύσημα για αυτό”, είπε ο Casey, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτός είναι που κερδίζει, άσχετα με το ποιος έκανε την εξέλιξη.

 

Σε ερώτηση Ιταλού δημοσιογράφου για το γεγονός ότι οι νίκες του δεν είναι τόσο διασκεδαστικές όσο ήταν αυτές του Valentino Rossi, απάντησε ότι ο τωρινός συναγωνισμός δεν αφήνει περιθώρια για σόου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Rossi δεν είχε τόσο συναγωνισμό. Σε αυτό το σημείο συμπλήρωσε:

“Δεν είμαι Rossi και ούτε είμαι Eddie Lawson, αλλά κερδίζω”.

Η αναφορά στον Αμερικανό θρύλο έγινε με αφορμή το γεγονός ότι ο Stoner με τη νίκη του αυτή έφτασε τις 31 στην μεγάλη κατηγορία, ισοφαρίζοντας τις νίκες του Lawson.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Φωτογραφικό: «Χαμογελάστε, Κυρίες μου!»

« Προηγούμενο άρθρο

Είναι χαρούμενοι στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα