• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σχετική απογοήτευση στην Yamaha
Μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα
Νέα 19/09/2011 - 09:57

Στην Αραγονία, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να ανέβει στο βάθρο για πρώτη φορά σε αυτόν τον αγώνα. Αν και έπειτα από τους πρώτους γύρους έχασε θέσεις, κατάφερε να βρει τον ρυθμό του και τερματίσει τρίτος.

Ο Ben Spies έκανε την καλύτερη εκκίνηση του ως τώρα και τέθηκε επικεφαλής μόλις έσβησαν τα φώτα. Όμως η μείωση στην απόδοση των ελαστικών τον υποχρέωσε να μειώσει τον ρυθμό του και να τερματίσει πέμπτος. Οι δύο αναβάτες της Yamaha δήλωσαν σχετικά:

 

Jorge Lorenzo:

«Αντιμετωπίζαμε πρόβλημα από την αρχή του αγώνα, χάσαμε πολλές θέσεις και έπρεπε να τις ανακτήσουμε βήμα-βήμα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το να ανέβουμε στο βάθρο. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σήμερα! Δεν είχα εμπιστοσύνη στο πίσω μέρος και ήταν αδύνατο να φτάσω τον Dani σε αυτή την πίστα. Είναι κρίμα αλλά τουλάχιστον ανέβηκα στο βάθρο, κάτι που δεν έκανα πέρσι. Ακόμα παλεύουμε για το Πρωτάθλημα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα πάμε στην Ιαπωνία με τις ελπίδες ακόμα ζωντανές.»  

 

Ben Spies:

«Ήξερα ότι η κατάσταση μετά την εκκίνηση δεν θα διαρκούσε πολύ με τον ρυθμό που είχαν οι Casey (Stoner) και Dani (Dovizioso) αλλά αισθανόμουν πολύ καλά στην αρχή. Ακόμα και όταν βρέθηκα τέταρτος στον πέμπτο γύρο σκεφτόμουν ότι ήμουν άνετα σε αυτή τη θέση και ότι θα πάλευα για το βάθρο. Τότε, στον έκτο ή τον έβδομο γύρο, το εμπρός ελαστικό έχασε την ικανότητα πρόσφυσής του και αυτή συνέχισε να μειώνεται. Συνήθως, (τα λάστιχα) χάνουν μέρος της ικανότητάς τους αλλά έπειτα παραμένουν σταθερά. Δεν είχα εμπιστοσύνη στο πίσω μέρος και την πρόσφυσή του. Είμαι απογοητευμένος επειδή είχα έναν καλό ρυθμό και η μοτοσυκλέτα λειτουργούσε καλά.»

Επόμενο άρθρο »

Είναι χαρούμενοι στην Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon φωτογραφικό: Η πτώση του Abraham

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA