• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2 Κατατακτήριες: Πρώτος ο Marquez
Πήρε την έκτη pole position για φέτος
Νέα 17/09/2011 - 17:48

Ο Marc Marquez (CatalunyaCaixa Repsol) ήταν ο ταχύτερος αναβάτης και στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto2, στην Αραγονία. Ο νεαρός Ισπανός κινήθηκε ταχύτατα εμπρός στους συμπατριώτες του και με χρόνο 1:53.296 πήρε την έκτη pole position του για φέτος.

Η επίδοσή του αυτή ήταν κατά περίπου 0.6 δευτερόλεπτα ταχύτερη από τον χρόνο που σημείωσε στις πρωινές δοκιμές (1:53.888). Έτσι, έπειτα από τις νίκες του στην Ινδιανάπολη και το Misano, o Marquez θα προσπαθήσει να κερδίσει και εμπρός στους Ισπανούς φιλάθλους.

 

Πλάι του, από τη δεύτερη θέση, θα εκκινήσει αύριο ο Julian Simon (Mapfre Aspar) o οποίος έπεσε προς το τέλος της διαδικασίας χωρίς να πάθει κάτι, και ήταν κατά 0.684 δευτερόλεπτα πιο αργός. Σίγουρα και αυτός θα θέλει να ανέβει στο βάθρο στον αυριανό αγώνα, εμπρός στους συμπατριώτες του.

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Scott Redding (Marc VDS Racing Team) και στην τέταρτη ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing). Ο επικεφαλής της βαθμολογίας στην κατηγορία είχε διαφορά 0.779 δευτερόλεπτα από τον Marquez ενώ βγήκε εκτός πίστας λίγα λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας στην προσπάθειά του να μειώσει τον χρόνο του.

Από την πέμπτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Alex de Angelis (JiR Moto2) και από την έκτη ο Aleix Espargaro (Pons HP 40).

 

Tην πρώτη δεκάδα των κατατακτήριων δοκιμών συμπληρώνουν οι Jules Cluzel (NGM Forward Racing), ο οποίος έκανε μία από τις καλύτερες προσπάθειές του φέτος, Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up ), Mika Kallio (Marc VDS Racing) και Andrea Iannone (Speed Master).

Χαρακτηριστικό του έντονου συναγωνισμού είναι το γεγονός ότι ο Iannone είχε διαφορά 1.094 δευτερόλεπτα από τον Marquez.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Aragon: O Stoner pole position και ρεκόρ

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 125cc Κατατακτήριες: Ο Faubel στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα