• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 125cc Κατατακτήριες: Ο Faubel στην pole position
Βρέθηκε πρώτος λίγο πριν το τέλος
Νέα 17/09/2011 - 15:33

O Hector Faubel (Bankia Aspar) έσπασε το κατεστημένο, θα λέγαμε, και αύριο θα εκκινήσει από την πρώτη θέση του αγώνα στα 125cc. O Ισπανός αναβάτης ήταν ταχύτερος όλων στη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών και πήρε την πρώτη του pole position έπειτα από το 2007. Ο Faubel κινήθηκε γρήγορα σε όλη τη διαδικασία και ιδίως προς το τέλος αυτής.

 

Πλάι του στην γραμμή εκκίνησης, στη δεύτερη θέση, θα βρεθεί ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) o οποίος ήταν μόλις 0.009 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Faubel. Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) ο οποίος αν και ήταν επικεφαλής στη μεγαλύτερη διάρκεια των κατατακτήριων, δεν κατάφερε να βρεθεί στην γνώριμη γι’ αυτόν θέση, στην κορυφή. Ο Terol ήταν κατά 0.143 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον ομόσταυλό του.

 

Τέταρτος ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo), ο επικεφαλής των πρωινών δοκιμών. Ο Γάλλος οδηγός, ο οποίος ακόμα δεν έχει κερδίσει στη κατηγορία, άφησε πίσω του, πέμπτο, τον Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) ενώ στην έκτη θέση ήταν ο Luis Salom (RW Racing GP). Να σημειώσουμε ότι οι έξι αυτοί αναβάτες σημείωσαν χρόνο κάτω από 2:00.000 στο γύρο.

 

Από την έβδομη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), από την όγδοη ο Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica), από την ένατη ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo) και από την δέκατη ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2 Κατατακτήριες: Πρώτος ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2 ΕΔ2: Ταχύτερος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα