• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ2: Stoner, Pedrosa μπροστά, έκπληξη ο De Puniet!
O Rossi 9ος 1.2'' πίσω
Νέα 17/09/2011 - 12:39

Οι Ελεύθερες Δοκιμές 2 ήταν μαραθώνιες με διάρκεια 75' λεπτά, λόγω της ματαίωσης των χθεσινών δοκιμών. Ο Casey Stoner όπως συνηθίζει, σημείωσε έναν πολύ καλό χρόνο, μόλις στον 8ο γύρο του, με 1:49.272, κάτω από το ρεκόρ πίστας και έβαλε τους άλλους να τρέχουν, που στην μεγαλύτερη διάρκεια των ΕΔ2 ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω του! 

Μόνο στα τελευταία 10' άρχισαν οι υπόλοιποι να κατεβάζουν χρόνους και μάλιστα ο Dani Pedrosa στο τέλος απείλησε να περάσει πρώτος, μένοντας τελικά στην 2η θέση με διαφορά μικρότερη από ένα δέκατο του δευτερολέπτου και με την μεγαλύτερη τελικλη με 323.2 χαω.

Η κυριαρχία των δύο κορυφαίων οδηγών της Repsol Honda φαίνεται από το γεγονός ότι ο επόμενος οδηγός είναι στα 7 δέκατα πίσω, διαφορά πολύ μεγάλη για MotoGP.

 

Η έκπληξη είναι ότι ο 3ος της κατάταξης δεν είναι κάποιος από τους άλλους δύο εργοστασιακούς της Honda, ούτε κάποιος από τους εργοστασιακούς της Yamaha.

O Randy De Puniet με την δορυφορική Ducati GP11 συνέχισε την χθεσινή του καλή εμφάνιση και σημείωσε 1:50.003, αφού είχε δηλώσει ότι είναι η πρώτη φορά φέτος που η μοτοσυκλέτα του ανταποκρίνεται όπως θα ήθελε και ότι οδηγεί με κέφι γι' αυτόν τον λόγο. Τον Γάλλο οδηγό ακολουθούν οι Dovizioso, Simoncelli, που είναι οι μόνοι οδηγοί με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Στην 6η θέση η πρώτη Yamaha είναι αυτή του Ben Spies που μάλιστα είχε μια ανώδυνη πτώση με αρκετά χαω. Ο Alvaro Bautista και η Suzuki του εντυπωσίασαν στο ξεκίνημα με έναν πολύ καλό γύρο με τα λάστιχα καινούργια, αλλά μετά έμειναν εκεί χωρίς κάποια άλλη βελτίωση. Στην 8η θέση ο Jorge Lorenzo με διαφορά 1.172 του δευτερολέπτου σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος και θα πρέπει να βρει κάτι καλό με την ομάδα του για να πλησιάσει τον Stoner.

O Valentino Rossi με την Ducati GP11.2 βελτιώθηκε σε σχέση με χθες, είναι στα 1.212 δευτερόλεπτα από τον πρώτο, αλλά σίγουρα είναι πιο ευχαριστημένος από ότι σε προηγούμενους αγώνες. Άλλωστε είναι μόλις μισό δευτερόλεπτο από την 3η θέση! Την δεκάδα κλείνει ο ομόσταυλός του Nicky Hayden με την GP11.1.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2 ΕΔ2: Ταχύτερος ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 125cc ΕΔ3: Ο Zarco πρώτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα