• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 125cc ΕΔ3: Ο Zarco πρώτος
Αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα ο Terol
Νέα 17/09/2011 - 11:28

Ο Johann Zarco (Avant-AirAsia) ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της κατηγορίας των 125cc στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Αραγονίας. Ο χρόνος του, 1:59.791, ήταν γρηγορότερος από αυτόν που σημείωσε χτες, στις δεύτερες δοκιμές (2:00.765). Ο Γάλλος αναβάτης εκμεταλλεύτηκε τις πιο δροσερές καιρικές συνθήκες και κινήθηκε γρηγορότερα, ιδίως προς το τέλος της διαδικασίας.

 

Δεύτερος ήταν ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) με διαφορά 0.076 δευτερόλεπτα πίσω από τον Zarco και τρίτος βρέθηκε ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) με διαφορά 0.176 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο.

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Hector Faubel (Bankia Aspar) ο οποίος άφησε πίσω του τους Cortese (Intact Racing Team Germany) και Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα. 

 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica), Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), Adrian Martin (Bankia Aspar) και Miguel Oliveira (Team Andalucia Banca Civica). Αυτός που λείπει από την πρώτη δεκάδα δεν είναι άλλος από τον Nicolas Terol (Bankia Aspar).

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας στην κατηγορία αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του και τελικά βρέθηκε στην 12η θέση με διαφορά 1.579 δευτερόλεπτα από τον πρώτο.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Aragon ΕΔ2: Stoner, Pedrosa μπροστά, έκπληξη ο De Puniet!

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: «Κρίσιμο στοιχείο τα ελαστικά»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα