• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Georgopoulos Racing Team: Επιτυχίες στα Μέγαρα
Στην δεκάδα Γκούβας & Καριπίδης, πτώση ο Γεωργόπουλος 
Νέα 13/09/2011 - 19:56

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Την Κυριακή στις 9/11/2011 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρω,  η Georgopoulos  Racing  Team   συμμετείχε στο 4ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας ΕΚΟ ΣΟΑΜ. Ο καιρός θυμίζοντας Τυμπάκι, καλοκαιρινός με 33ο C να κάνουν άπαντες να ιδρώσουν με το παραπάνω.

Για την ομάδα το 3ήμερο με εξαίρεση την άτυχη στιγμή στη πτώση του Πρωταθλητή μας στους πρώτους γύρους του αγώνα της F.EXTREME ήταν επιτυχές . Οι μοτοσικλέτες δούλεψαν σαν ελβετικά ρολόγια με «master ωρολογοποιό» τον Αρχιμηχανικό - Πρωταθλητή μας Άκη Γεωργόπουλο βοηθώντας τους rookies Καριπίδη και Γκούβα να κάνουν πολύ καλές εμφανίσεις, με τον «Cosmonaute» Κώστα Καριπίδη με το SUZUKI GSXR 1000 να στήνεται παληκαρίσια στην 1η σειρα εκκίνησης αφήνοντας 22 μοτοσικλέτες πίσω του στην OPEN και να τερματίζει στην δεκάδα και τον Γκούβα και το TRIUMPH DAYTONA 675 μετά από έναν καλό αγώνα να τερματίζει και αυτός στην δεκάδα των άκρως ανταγωνιστικών SS600.

Γκούβας
Γκούβας

Ευχαριστούμε όλον αυτό τον υπέροχο κόσμο για την μοναδική φίλαθλη παρουσία του που παρ όλη τη ζέστη γέμισε κάθε γωνία της πίστας μετά από πολλά χρόνια.

 

Οι αναβάτες:

Γεωργόπουλος Άκης (Honda CBR 1000RR Buddha edition) Μηχανικός-Επιχειρηματίας Υποστηρικτές GEORGOPOULOS - ERMAX - IRC - LLS RACING –GOLD FREN – ARATA-PZR RACING – NIKKO

Γεωργόπουλος
Γεωργόπουλος

 

Γκούβας Νικόλαος (Triumph Daytona 675) - Ψυχίατρος

Υποστηρικτές GEORGOPOULOS - ERMAX - TRIUMPH ATHENS CENTRAL 77 - IRC - LLS RACING –GOLD FREN - MIKEL COFFEE COMPANY- DENTALCENTER.GR - cardiologia.gr  

Καριπίδης Κωνσταντίνος (Suzuki GSXR1000 K8) - Φυσιοθεραπευτής & Διευθ. Σύμβουλος εταιρίας ιατρικών ειδών

Υποστηρικτές: NEPHROTECH – GEORGOPOULOS, MEDICAL RT) Στον αγώνα…..  

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΡΕΝ

Ο «Cosmonaute» Κώστας Καριπίδης με το SUZUKI GSXR 1000 το Σάββατο στα Q1 χρησιμοποίησε το δίπλωμα και¨τις ικανότητές του ως πιλότος αεροσκάφους πετυχαίνοντας εύκολα σχετικά 1.02.572 παίρνοντας επάξια την 4η θέση στην 1η σχάρα εκκίνησης σε ένα grid 27 μοτοσικλετών. Στον αγώνα η εκκίνησή του δεν ήταν σαν εκείνες που συνηθίζει, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 7η θέση και να προσπαθεί να ανακάμψει μιάς και ο ρυθμός του δεν υστερούσε από τις προπορευόμενες μοτοσικλέτες. Ένα όμως «βίαιο» γλύστριμα στην έξοδο της Κ9 τον έβγαλε από τον ρυθμό του χάνοντας 2 θέσεις και μετά από ένα καλό υπόλοιπο αγώνα πήρε την 9η θέση γενικής ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον 46χρονο rookie.

Καρυπίδης
Καρυπίδης

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SUPERSPORT

Ο «Ψ» στην κατηγορία «φωτιά» του Πανελληνίου πρωταθλήματος με το stock TRIUMPH DAYTONA 675,εκκίνησε 14ος. Βάζοντας το «κεφάλι κάτω» προσπέρασε στους πρώτους γύρους 2 μοτοσικλέτες γυρίζοντας σταθερά στο 1.02.220 και μετά από έναν όμορφο αγώνα πέρασε και τον Καρυωτούδη στον 10ο γύρο στη Κ1. Η μάχη όμως αυή βοήθησε να ανοίξει η διαφορ με το προπορευόμενο group και συνέχισε χωρίς να απειληθεί έκτοτε κρατώντας την 10 θέση μέχρι το τέλος.

 

FORMULA EXTREME

Στην κορωνίδα των κατηγοριών ο Πρωταθλητής Άκης Γεωργόπουλος εκκίνησε 7ος και αφού πέρασε 2 μοτοσικλέτες άμεσα προσπαθησε στον 1ο γύρο στο τέλος της ευθείας στην Κ6 να περάσει το KTM του Πίππου. Έχοντας όμως ταχύτερη είσοδο από το το KTM για να αποφύγει την σύγκρουση φρέναρε περισσότερο μέσα στη στροφή με αποτέλεσμα να χάσει πρόσφυση το μπροστινό ελαστικό και να πέσει ,ανώδυνα ευτυχώς, για τον ίδιο και την μοτοσικλέτα του και να εγκαταλείψει, κερδίζοντας ένα μεγάλο χειροκρότημα απο τους χιλιάδες των θεατών στις εξέδρες για την προσπάθειά του.

Γκούβας
Γκούβας

 

Σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε στον επόμενο αγώνα στις 2.10.2011 στις Σέρρες.

 

Γεωργόπουλος
Γεωργόπουλος

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: Ο Θανάσης Ευσταθίου στα τελευταία του Μέγαρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Simoncelli είναι ενθουσιασμένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα