• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Simoncelli είναι ενθουσιασμένος
Ενόψει του GP της Αραγονίας
Νέα 13/09/2011 - 16:05

Ο Marco Simoncelli εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο Misano και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επίδοσή του και στην Αραγονία. Πέρσι, ο αναβάτης της Gresini Honda τερμάτισε έβδομος στην Ισπανία, αν και ήταν μόλις λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Valentino Rossi (ήταν έκτος), και φέτος θέλει να ανέβει στο βάθρο, αν όλα πάνε καλά.

Ο Simoncelli είπε σχετικά:

«Ο τελευταίος γύρος στον αγώνα του Misano ήταν μια υπέροχη στιγμή για εμένα. Είχα μια έντονη μάχη με τον Dovizioso και τον Spies, όπου αλληλοπροσπεραστήκαμε δύο ή τρεις φορές. Το ότι κέρδισα την μάχη ήταν σπουδαίο για εμένα και τους φίλους μου. Τώρα πρέπει να σιγουρέψουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε κάτι καλύτερο ως το τέλος της χρονιάς. Βελτιωνόμαστε και στους τελευταίους αγώνες έχω γίνει πιο σταθερός και πρέπει να παλεύω περισσότερο για το βάθρο.

Πέρσι τα πήγα καλά στον αγώνα της Αραγονίας. Μου αρέσει η πίστα και ελπίζω να έχω έναν καλό αγώνα και φέτος. Χρειάζεται να έχω πιο γρήγορο ρυθμό στις δοκιμές και να βρίσκομαι σε καλύτερη θέση στην εκκίνηση, όπως κάναμε στην αρχή της χρονιάς. Η συνεργασία με την ομάδα είναι εκπληκτική και αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για να έχω καλά αποτελέσματα.»

Επόμενο άρθρο »

Georgopoulos Racing Team: Επιτυχίες στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιοδοξούν στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα