• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δηλώνουν ανυπόμονοι στην Honda
Θέλουν νίκη στην Γερμανία
Νέα 12/07/2011 - 17:28

Οι αναβάτες της Honda δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους για το προσεχές Grand Prix. O Stoner θέλει να κερδίσει για να ξεφύγει περισσότερο στην βαθμολογία από τον Jorge Lorenzo, αλλά και να επανέλθει πρωταγωνιστικά στο MotoGP, ο Andrea Dovizioso για να συνεχίσει τις πρόσφατες καλές εμφανίσεις του και ο Dani Pedrosa για να δείξει ότι μπορεί να προσπαθήσει για μια καλή θέση στην κατάταξη. Οι τρεις αναβάτες της ομάδας δήλωσαν σχετικά:

 

Casey Stoner:

«Ανυπομονώ για τον αγώνα στο Sachsenring, είναι μια πίστα στην οποία έχουμε σημειώσει καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ “σφιχτή” και τεχνική και απαιτεί ένα διαφορετικό στυλ οδήγησης, γι’ αυτό και πρέπει να ρυθμίσουμε ανάλογα την μοτοσυκλέτα. Το Sachsenring είναι απαιτητικό με τα ελαστικά και καθώς οι περισσότερες στροφές είναι αριστερές και χρειάζεται πολλή δουλειά για να στήσεις σωστά την μοτοσυκλέτα και να έχεις έναν καλό ρυθμό. Μου αρέσει πολύ αυτός ο αγώνας, η ατμόσφαιρά του είναι εκπληκτική και το τοπίο πανέμορφο. Είμαστε πολύ γρήγοροι σε αυτή την πίστα και είμαι σίγουρος ότι η Honda μπορεί να είναι ανταγωνιστική.»

 

Andrea Dovizioso:

«Πάμε στην Γερμανία όντας ανταγωνιστικοί. Η δεύτερη θέση που πήρα εμπρός στους Ιταλούς φίλαθλους ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για εμένα. Επίσης το επίσημο τεστ στο Mugello ήταν μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσουμε τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας. Μου αρέσει το Sachsenring για την ατμόσφαιρά του και το πλήθος των φιλάθλων. Βεβαίως η πίστα είναι διαφορετική από αυτή στο Mugello, αργή στο πρώτο κομμάτι της και γρήγορη στο δεύτερο. Θα δουλέψουμε καλά από την αρχή των δοκιμών. Είμαι τρίτος στο Πρωτάθλημα και θέλω να κερδίσω όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται.»

 

Dani Pedrosa:

«Ο αγώνας στο Mugello ήταν καλός επειδή –αν και έλειπα για μεγάλο διάστημα– διαπίστωσα ότι δεν έχασα την ικανότητά μου να κινούμαι γρήγορα. Στο χρόνο που μεσολάβησε από το Ιταλικό Grand Prix έκανα φυσικοθεραπεία και ασκήσεις για να δυναμώσω. Πάντα τα πάω καλά στo Sachsenring και είναι μία πίστα που ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Έχει πολλές αριστερές στροφές και ίσως αυτό με βοηθήσει. Πέρσι κάναμε έναν καλό αγώνα και ελπίζω να κάνω το ίδιο και φέτος. Ελπίζω να μην πάει κάτι στραβά και να έχω ένα καλό αποτέλεσμα.»

Επόμενο άρθρο »

Η KTM 1190 RC8 R του Sebastien Loeb

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi χάρισε μια Ducati Monster 696 στην μητέρα του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα