• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi χάρισε μια Ducati Monster 696 στην μητέρα του!
Είναι η αγαπημένη της μοτοσυκλέτα
Νέα 12/07/2011 - 17:27

Ο Valentino Rossi χάρισε μια Ducati Monster 696 στην μητέρα του Stefania Palma καθώς αυτή πάντα ήθελε να αποκτήσει μία. Όπως είναι φυσικό, η μοτοσυκλέτα είναι μια Rossi MotoGP Replica η οποία έχει τον αριθμό 46 στο ρεζερβουάρ της.

Η ίδια δήλωσε σχετικά:

«Ονειρευόμουν πάντα να αποκτήσω μία τέτοια μοτοσυκλέτα και να που έγινε πράξη. Του είχα πει πως αν ποτέ πάει στην Ducati θα μου πάρει μια Ducati Monster. Ως τώρα είχα ένα σκούτερ της Yamaha, όμως το να οδηγείς μια μοτοσυκλέτα με ταχύτητες είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Προς το παρόν έχω οδηγήσει από την Tavullia ως το San Giovanni στο Marignano, ενώ θέλω να πάω και στο Panoramica» (σημ.: μια αγαπημένη διαδρομή του Valentino).

 

Η μητέρα του Ιταλού πολυπρωταθλητή αρνήθηκε τις φήμες που τη θέλουν να γίνει γιαγιά. Όπως είπε:

«Ακούσαμε αυτές τις φήμες στο Mugello και μου έκανε εντύπωση πώς βγήκαν και πώς διαδόθηκαν από τη στιγμή που δεν είναι αλήθεια.»

 

Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος της με τη Ducati η μαμά Stefania δήλωσε:

«Είπα στον Valentino ότι η ζωή δεν είναι πάντα όπως στις ταινίες και για να πάρεις αυτό που αξίζεις πρέπει να προσπαθήσεις. Τόσο αυτός όσο και οι άνθρωποι της Ducati είναι πολλοί προσεκτικοί όταν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα.»

Επόμενο άρθρο »

Δηλώνουν ανυπόμονοι στην Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Έκανε δοκιμές ο Simon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα