• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αssen: Τι είπαν οι πρωταγωνιστές
Ήταν ικανοποιημένοι, σε γενικές γραμμές
Νέα 26/06/2011 - 21:09

Το Grand Prix του Assen πέρασε πλέον στην Ιστορία και μάλλον άφησε μια ευχάριστη αίσθηση τους περισσότερους αναβάτες. Ας δούμε τι είπαν οι κορυφαίοι από αυτούς.

 

Ben Spies, 1ος:

«Ήταν ένας περίεργος αλλά ένας από τους πιο άνετους αγώνες που έχω κάνει ποτέ. Είδα την πτώση του Simoncelli στη γιγαντοοθόνη της πίστας και ήξερα τι είχε συμβεί. Στους πρώτους γύρους είχα καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας και πίεσα όσο μπορούσα για να δημιουργήσω διαφορά. Όσο κι αν πίεσε ο Stoner, πάντα αύξανα την απόσταση.

Τα νέα χρώματα της μοτοσυκλέτας για τα 50 χρόνια της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με άγχωσαν αλλά αυτό μου έκανε καλό! Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την δουλειά που έκαναν. Τουλάχιστον, κερδίσαμε έναν αγώνα!»

 

Casey Stoner, 2oς:

«Στον αγώνα, χάρηκα τον συναγωνισμό για την νίκη, όμως ο τρόπος που εξελίχθηκαν τα δεδομένα όλο το Τριήμερο μας κάνει να χαιρόμαστε για το βάθρο και τους βαθμούς που πήραμε. Στις δοκιμές δεν ήμουν ικανοποιημένος από το στήσιμο της μοτοσυκλέτας γι΄αυτό και τις αλλάξαμε για τον αγώνα. Έπειτα από την πτώση που είχα στις δοκιμές πονούσα και από τα μέσα του GP και έπειτα είχα πρόβλημα στις αριστερές στροφές, καθώς με πονούσε ο ώμος μου.

Γενικά, ήξερα ότι δεν είχα τον ρυθμό να ακολουθήσω τον Ben. Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον φτάσω αλλά διατήρησε το προβάδισμα, γι αυτό και τον συγχαίρω.»

 

Andrea Dovizioso, 3ος:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέβηκα στο βάθρο. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για το Πρωτάθλημα το οποίο ήρθε έπειτα από ένα δύσκολο τριήμερο. Επιλέξαμε μαλακό ελαστικό για εμπρός καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν απρόβλεπτες. Αυτό επηρέασε τον αγώνα καθώς προσπάθησα να είμαι κοντά στον Casey αλλά δεν μπορούσα. Περίπου στον 15ο γύρο άρχισε ένας κραδασμός από το πίσω μέρος ο οποίος ήταν ενοχλητικός. Ευτυχώς είχα ικανή διαφορά από τον Valentino και οδήγησα προσεκτικά για να σιγουρέψω την 3η θέση. Μετά τον αγώνα είδαμε ότι το εμπρός λάστιχο είχε πρόβλημα και στην Bridgestone θα αναλύσουν τα δεδομένα. Το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο, που είναι και το τρίτο ως τώρα, δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο.»

 

Nicky Hayden, 5ος:

«Οι καιρικές συνθήκες άλλαζαν όλες τις ημέρες. Είχαμε ρυθμίσει την μοτοσυκλέτα για αγώνα σε βρεγμένο αλλά όταν είδαμε ότι στέγνωνε η πίστα τις αλλάξαμε με αυτές για στεγνό. Έπειτα από τους πρώτους δύο γύρους, τα ελαστικά ζεστάθηκαν και άρχισα να έχω καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας. Τότε έκανα κάποια λάθη, πάτησα την άσπρη γραμμή της πίστας και πήγα ευθεία στο σικέιν. Έτσι με πέρασε ο Colin αλλά κατάφερα να τον προσπεράσω. Δεν θα έλεγα ότι θα γιόρταζα την πέμπτη θέση αλλά είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που έχω ως τώρα, τη φετινή χρονιά.»


Για τις δηλώσεις του Valentino Rossi κάντε κλικ εδώ.

Για αυτές του Jorge Lorenzo πιέστε εδώ, ενώ την άποψη του Marco Simoncelli για την πτώση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


 

 

Επόμενο άρθρο »

H Yamaha δεν δοκιμάζει τη νέα Μ1 του 2012 στο Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Αssen: Η πρώτη νίκη του Ben Spies στον 28ο αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA