• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: «Ο Pedrosa θα μπορούσε να είναι στο Mugello»
Απέρριψε τις φήμες για τον επανατραυματισμό του
Νέα 25/06/2011 - 22:46

Ο Alberto Puig, Μάνατζερ του Dani Pedrosa, δήλωσε ότι ο Ισπανός αναβάτης της Honda θα μπορούσε να λάβει μέρος στο Grand Prix του Mugello καθώς το πρόγραμμα αποθεραπείας του πάει καλά. Ο Puig δήλωσε:

«Ο Dani έκανε ακόμα μία επέμβαση για να βελτιώσει ένα μικρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε έπειτα από την πρώτη εγχείρηση. Είναι πιο αισιόδοξος, πλέον, και πονάει λιγότερο. Φυσικά ανυπομονεί να ξαναβρεθεί πάνω στην μοτοσυκλέτα, όμως δεν πρέπει να βιαστεί. Ήδη έχει αρχίσει να εξασκείται και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο Mugello, αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει.»

 

Ο Puig σχολίασε και τις φήμες που υπήρξαν για τους λόγους που ο Pedrosa δεν έλαβε μέρος στο GP της Καταλονίας. Όπως είπε:

«Δεν μπορείς να ελέγξεις τέτοιες φήμες, οι άνθρωποι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι αυτό που συνέβη. Έπειτα από το Γαλλικό Grand Prix έκανε μια εγχείρηση και επειδή βιάστηκε να προετοιμαστεί για να είναι στο Montmelo, μάλλον το παράκανε. Η κλείδα του μετακινήθηκε λίγο και έπρεπε να ξαναεγχειριστεί για να διορθώσει το πρόβλημα. Αυτό έκανε και γι’ αυτό καθυστέρησε.

Αν δεν συνέβαινε αυτό, θα ήταν στο Montmelo ή στο Silverstone. Δεν είχε ατύχημα με μοτοσυκλέτα ή με ποδήλατο, όπως είπαν πολλοί. Τις καταστάσεις τις αντιμετωπίζεις αναλόγως με το πώς συμβαίνουν. Ξέρουμε ότι ο Dani έχει εύθραυστα κόκκαλα και κάθε πτώση του είναι μια εν δυνάμει περίπτωση σοβαρότερου τραυματισμού συγκριτικά με άλλους αναβάτες.

Προσπαθεί να επιστρέψει όποτε αισθάνεται ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το πράξει. Αν το κάνει νωρίτερα, τότε δεν είναι όπως θα ήθελε. Τώρα, το σημαντικό είναι να προσπαθήσει να επιστρέψει στο Mugello και να γυρίσει σελίδα.»

 

Παρά το γεγονός ότι ο Pedrosa έχει χάσει τρεις αγώνες και δεν τερμάτισε και σε αυτόν της Γαλλίας (συνολικά τέσσερις), ο Puig θεωρεί ότι ο Ισπανός οδηγός έχει πιθανότητες για το Πρωτάθλημα και διευκρίνισε:

«Δεν βλέπουμε ότι το φετινό Πρωτάθλημα έχει τελειώσει για εμάς, δεν σκεφτόμαστε καν το 2012. Το σημαντικό είναι να επιστρέψει ο Dani και να αισθάνεται άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα και να βρει το ρυθμό του στα μέσα της χρονιάς και να είναι σε θέση να κερδίσει αγώνες.»

Επόμενο άρθρο »

Assen MotoGP Ζέσταμα: Ταχύτερος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Abraham με Ducati και το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα