• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Abraham με Ducati και το 2012
Επιβεβαιώθηκε η συνεργασία
Νέα 25/06/2011 - 12:15

Οι άνθρωποι της Ducati και της Cardion AB Motoracing ανανέωσαν την συνεργασία τους και έτσι ο Karel Abraham θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά με τη μοτοσυκλέτα της Ιταλικής εταιρείας, ενώ υπάρχει η προοπτική να επεκταθεί η συνεργασία και το 2013.

Την συμφωνία υπέγραψαν οι ο πατέρας του Abraham και ο Alessandro Cicognani, από την Ducati. O νεαρός αναβάτης δήλωσε:

«Σίγουρα, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κάποια δεδομένα έχουν αλλάξει στην συμφωνία σε σχέση με πέρσι και χαίρομαι γι αυτό. Νομίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει να βελτιωθώ και να έχω κάποια καλά αποτελέσματα τόσο φέτος όσο και του χρόνου.

Δεν ξέρω εάν θα έχω την δυνατότητα να οδηγήσω την GP11.1 αλλά ελπίζω να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα για το 2012. Εκτός από τον κινητήρα, έχουν κάνει αλλαγές και στο πλαίσιο και σε άλλους τομείς της μοτοσυκλέτας. Προς το παρόν δεν ξέρω όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά ελπίζω να τις μάθω σύντομα. Το να έχουμε τον Valentino (Rossi) στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό επειδή έχει την εμπειρία να εξελίξει την μοτοσυκλέτα.»

 

Από τη μεριά του ο Cicognani σχολίασε σχετικά:

«Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώσαμε την συμφωνία με την Cardion AB Motoracing για τον επόμενο χρόνο. Είναι σημαντικό ότι ο Karel έχει βελτιωθεί στο Πρωτάθλημα. Μπορεί να είναι ο νεαρότερος αναβάτης, και πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία, όμως αποκτά εμπειρία και βελτιώνεται σε κάθε αγώνα.»

Επόμενο άρθρο »

Puig: «Ο Pedrosa θα μπορούσε να είναι στο Mugello»

« Προηγούμενο άρθρο

Assen 125cc ΕΔ2: Ο Zarco ήταν ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα