• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο για το GP της Καταλονίας
Θα διεξάγεται σίγουρα για τα επόμενα πέντε χρόνια
Νέα 22/06/2011 - 16:21

Οι Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna Sports, και Salvador Servia, Γενικός Διευθυντής της πίστας της Καταλονίας, υπέγραψαν συμφωνία ανανέωσης για μια πενταετία του συμβολαίου για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου Grand Prix.

Ο Ezpeleta δήλωσε σχετικά:

«Είμαι χαρούμενος που το σιρκουί της Καταλονίας παραμένει κομμάτι της ιστορίας αλλά και του μέλλοντος του MotoGP. Με τις πολύ καλές εγκαταστάσεις του παραμένει για 20 χρόνια μία από τις καλύτερες διοργανώσεις στους αγώνες μοτοσυκλετών.

Η πίστα περιλαμβάνεται συνεχώς στο αγωνιστικό ημερολόγιο από τότε που η Dorna έχει αναλάβει την οργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους ανθρώπους της πίστας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.»

 

Με τη σειρά του, ο Servia σχολίασε:

«Είναι ευχάριστο ότι πετύχαμε μια συμφωνία η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή του Grand Prix το οποίο αποφέρει 30,000,000 ευρώ στην ευρύτερη περιοχή του σιρκουί. Τώρα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τηρήσουμε την συμφωνία και να αυξήσουμε τα κέρδη, κάνοντας γνωστό τον αγώνα σε όλο τον κόσμο.»

 

Φέτος, το συγκεκριμένο Grand Prix παρακολούθησαν 81,838 θεατές ενώ όλο το τριήμερο παραβρέθηκαν στην πίστα συνολικά 146,718 θεατές.

Επόμενο άρθρο »

Oι πρώτες φωτογραφίες της Ducati GP11.1

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Crutchlow δεν βιάζεται να επιστρέψει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA