• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Crutchlow δεν βιάζεται να επιστρέψει
Θέλει να αναρρώσει σωστά
Νέα 22/06/2011 - 15:13

Ο Cal Crutchlow επιμένει ότι δεν αισθάνεται πίεση να επιστρέψει το συντομότερο στους αγώνες, έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία του ομόσταυλού του Colin Edwards στο Grand Prix του Silverstone (όπου τερμάτισε τρίτος μόλις οκτώ ημέρες έπειτα από την εγχείρηση στον ώμο του).

Ο Crutchlow δήλωσε σχετικά:

«Ο Colin είναι ο Colin και το σώμα του πρέπει να είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Ήμουν μαζί του στο motorhome μετά τον αγώνα και θα ορκιζόμουν ότι δεν του είχε συμβεί τίποτα. Δεν αισθάνομαι πίεση επειδή ο κόσμος υποστηρίζει πως πρέπει να κάνω κι εγώ το ίδιο λέγοντας “αφού το έκανε ο Colin, μπορείς να το κάνεις κι εσύ”.

Για δύο ημέρες ήμουν ξαπλωμένος για το φόβο μήπως είχα χτυπήσει και στον αυχένα. Έτσι καθυστέρησα τέσσερις ημέρες να κάνω την επέμβαση και αυτός είναι ο λόγος που ο πόνος μου είναι έντονος ακόμα.»

 

Ο Βρετανός αναβάτης θα κάνει δοκιμές για να δει εάν θα μπορεί να οδηγήσει στον αγώνα, σε μια πίστα που είναι απαιτητική. Πάντως ακολούθησε ένα εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας το οποίο περιελάμβανε και κρυοθεραπεία σε κέντρο υγείας στο Leicestershire. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας παρέμεινε κάθε φορά για περίπου τρία λεπτά σε θάλαμο όπου η θερμοκρασία φτάνει ως και τους -135 βαθμούς Κελσίου.

Επόμενο άρθρο »

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο για το GP της Καταλονίας

« Προηγούμενο άρθρο

O Aoyama στη θέση του Pedrosa, στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA