• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετική αντιμετώπιση στη Yamaha
Αν και θα ήθελαν κάτι καλύτερο
Νέα 16/05/2011 - 11:08

Στη Yamaha Factory δεν είχαν το αποτέλεσμα που ανέμεναν συγκριτικά με ό,τι συνέβη στους προηγούμενους αγώνες. Ο Jorge Lorenzo ήταν άτυχος καθώς έπεσε στο ζέσταμα και τραυματίστηκε ελαφρά στο δάχτυλό του. Τελικά ο Ισπανός τερμάτισε τέταρτος και παρέμεινε επικεφαλής της βαθμολογίας, 12 βαθμούς εμπρός από τον Stoner.

 

Ο Lorenzo δήλωσε σχετικά:

«Θεωρώ ότι ο αγώνας ήταν καλός για εμάς, σε γενικές γραμμές. Το αποτέλεσμα και οι βαθμοί που πήραμε είναι θετικά για το Πρωτάθλημα. Προφανώς, ήθελα να ανταγωνιστώ με τον Stoner και τους υπόλοιπους για τη νίκη, όμως αυτό είναι δύσκολο προς το παρόν. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να έχω καλά αποτελέσματα, να οδηγώ όσο καλύτερα την μοτοσυκλέτα και να περιμένω να βελτιωθεί σύντομα».

 

Ο Ben Spies, ο οποίος τερμάτισε έκτος, έκανε κάποια μικρά λάθη στην αρχή του αγώνα που του κόστισαν σε χρόνο. Ωστόσο ο Αμερικανός είχε έναν καλό ρυθμό και έφερε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ίδιος επεσήμανε:

«Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας. Έκανα δύο λάθη στους δύο πρώτους γύρους του αγώνα και έχασα την επαφή μου με τον Colin (Edwards) και τον Valentino (Rossi). Προσπάθησα να αποφύγω τον Colin όταν έπεσε και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Nicky (Hayden) να με φτάσει. Ωστόσο κατάφερα να κρατηθώ μπροστά του και να τερματίσω έκτος και να πάρω πολύτιμους βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Le Mans Paddock Girls

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένοι στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα