• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένοι στην Honda
Από το αποτέλεσμα στο Le Mans
Νέα 16/05/2011 - 10:30

Στo Γαλλικό Grand Prix η Honda είδε δύο αναβάτες της να ανεβαίνουν στο βάθρο, κάτι που συμβαίνει για τρίτη φορά σε τέσσερις αγώνες. Ο Casey Stoner, ο οποίος κέρδισε με μεγάλη διαφορά, δήλωσε:

 

«Όλο το Σαββατοκύριακο πήγε καλά για εμάς. Δεν κάναμε πολλές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα, έπειτα από τον αγώνα της Πορτογαλίας, και το μόνο που χρειάστηκε να γίνει σε αυτή ήταν να τη ρυθμίσουμε κατάλληλα για την πίστα του Le Mans.

Ξεκινήσαμε στον αγώνα έχοντας εμπιστοσύνη για κάτι καλό. Στην αρχή, ο Dani ήταν πολύ γρήγορος και ήταν δύσκολο να τον περάσω καθώς ήταν πολύ προσεκτικός. Όταν το έκανα σκέφτηκα ότι θα ξέφευγα εύκολα όμως αυτός ήταν κοντά μου. Έτσι πίεσα περισσότερο για να δημιουργήσω μια διαφορά. Τα κατάφερα και επικεντρώθηκα να κερδίσω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα και να πω ότι η σκέψη μου είναι στον Dani που ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει δυνατός στο Πρωτάθλημα».

 

Από τη μεριά του, ο Andrea Dovizioso ο οποίος τερμάτισε δεύτερος είπε:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς η δεύτερη θέση είναι μια επιβράβευση αφού δεν είχαμε καλά αποτελέσματα ως τώρα. Όλη η ομάδα δούλεψε πολύ καλά και ήξερα ότι θα πάλευα για μια θέση στο βάθρο, όμως δεν περίμενα να ήμουν δεύτερος.

Ο έντονος συναγωνισμός μου με τον Valentino (Rossi) και το γεγονός ότι τον κέρδισα μου δίνει μεγάλη χαρά. Έχανα σε δύο σημεία της πίστας όμως ήμουν δυνατός στο φρενάρισμα και έκανα μια καλή στρατηγική που μου επέτρεψε να τον προσπεράσω. Ξεκίνησα καλά στον αγώνα όμως το προσπέρασμα του Lorenzo με έκανε να χάσω λίγο χρόνο, ωστόσο κατάφερα να ξαναβρώ τον ρυθμό μου.

Πρέπει να βρούμε τρόπο να μειώσουμε τη διαφορά από τον πρώτο και να έχω έναν καλό ρυθμό συνεχώς. Ο Dani ήταν άτυχος και ελπίζω να γίνει καλά σύντομα».

Επόμενο άρθρο »

Θετική αντιμετώπιση στη Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Monster Energy Team Peristeras στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα