• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: O Rossi ευχαριστημένος, ο Hayden σκεπτικός
Τα πράγματα πάνε καλά, αλλά οι άλλοι πάνε καλύτερα
Νέα 15/05/2011 - 01:35

Στην Ducati είναι ευχαριστημένοι με τις αλλαγές που έκαναν και με το γεγονός ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο της εξέλιξης της GP11. 

Όμως οι άλλες ομάδες φαίνεται ότι βελτιώνονται και αυτές και τελικά η διαφορά παραμένει σημαντική από την κορυφή.

 

Valentino Rossi (Ducati Marlboro Team) 9ος 1:34.206

«Φυσιολογικά δεν ήμαστε χαρούμενοι με την θέση μας: δεν είναι καλή, γιατί ήλπιζα ότι θα ξεκινούσα από την 2η σειρά. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπον που δουλέψαμε, αφού τελικά μπορούσα να οδηγήσω καλά. Λύσαμε κάποια προβλήματα και καταλάβαμε ποια πράγματα στις ρυθμίσεις δεν πήγαιναν στη σωστή κατεύθυνση και έτσι τα αλλάξαμε. Πιστεύω ότι αυτές ήταν καλύτερες Κατατακτήριες από τότε που είμαι στην Ducati, γιατί λίγα λεπτά πριν το τέλος ήμουν στους 6 πρώτους. Έχουμε μερικές ακόμη ιδέες να δοκιμάσουμε στο Ζέσταμα και αν δουλέψουν μπορούμε να πάμε καλύτερα στον Αγώνα».

 

Nicky Hayden (Ducati Marlboro Team) 10ος 1:34.227

«Η μοτοσυκλέτα δούλευε καλά στο ρυθμό που πήγαινα, αλλά όταν προσπάθησα να κλείσω τη διαφορά στα τελευταία δέκατα είχε αρκετές ταλαντώσεις. Είναι ατυχές μετά την 4η θέση χθες και την 5η το πρωί. Ήλπιζα να είμαι μερικές θέσεις πιο πάνω, αλλά δεν έχω πολλές δικαιολογίες. Είχα 1-2 καλούς, καθαρούς γύρους, αλλά απλά δεν έκανα το χρόνο που έπρεπε. Ξεκινάω 10ος και όσο κακό και αν ακούγεται, είναι η καλύτερη θέση εκκίνησης που είχα φέτος. Όπως και νάχει, αύριο είναι που μετράει».

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Ας είμαστε σοβαροί», για κανόνες στο προσπέρασμα

« Προηγούμενο άρθρο

Το Le Mans ως το 2016 στο MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα