• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ΚΤΜ στους αγώνες ταχύτητας με δορυφορική ομάδα
Θα υποστηρίζει την «KTM Goulas Racing Team»
Νέα 03/05/2011 - 17:57

Όπως ανακοινώθηκε, η KTM θα λάβει μέρος στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας υποστηρίζοντας την δορυφορική ομάδα «KTM Goulas Racing Team».

Υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Βασίλης Γούλας ο οποίος έχει μακρόχρονη πορεία και εμπειρία στους ελληνικούς αγώνες ταχύτητας ενώ αναβάτης της ομάδας θα είναι ο Λευτέρης Πίππος, ένας από τους πλέον ταλαντούχους οδηγούς του Πρωταθλήματος, ο οποίος θα συμμετέχει στην κατηγορία «Formula Extreme» με μία ΚΤΜ RC8 R.

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, βασικός στόχος της ομάδας για το 2011 είναι η εμπλοκή στο θεσμό και η απόκτηση εμπειρίας με μια νέα μοτοσυκλέτα στους ελληνικούς αγώνες ταχύτητας και τις πίστες.

Βασικοί χορηγοί της «ΚΤΜ Goulas Racing Team» είναι διαχρονικοί συνεργάτες της ΚΤΜ σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και τοπικοί χορηγοί. Συγκεκριμένα, οι Motorex, Michelin, KTM Mimikos Motoshop, Colori, Kost Parts, Afam, Wheelcity.

 

Ο πρώτος αγώνας που οι θεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας, αλλά και την ΚΤΜ RC8 R, γίνεται την Κυριακή 8 Μαΐου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Επόμενο άρθρο »

«Aspar»: Ενδιαφέρον για δύο Ducati το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένος ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα