• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένος ο Crutchlow
Από την 4η θέση στις δοκιμές του Εστορίλ
Νέα 03/05/2011 - 16:21

Ο Cal Crutchlow εντυπωσίασε με την επίδοσή του χτες στην Πορτογαλική πίστα. Ο πρωτοεμφανιζόμενος στη μεγάλη κατηγορία Βρετανός αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3 ήταν ευχαριστημένος και δήλωσε έπειτα από το τέλος της διαδικασίας:

 

«Τα αποτελέσματα από τις δοκιμές ήταν πολύ θετικά. Δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο από αυτό που κατάφερα, καθώς μόνο τρεις αναβάτες ήταν ταχύτεροι από εμένα. Ήμουν σε θέση να κινηθώ σχεδόν δύο δευτερόλεπτα ταχύτερα στο γύρο απ’ ό,τι στον αγώνα.

Είχαμε το χρόνο να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις τις οποίες δεν εφαρμόσαμε στις δοκιμές πριν τον αγώνα εξαιτίας της κακοκαιρίας. Συνεπώς δεν μπορούσα να ρισκάρω να ζητήσω να εφαρμοστούν πριν από αυτόν γιατί δεν ήξερα ποιο θα το αποτέλεσμα.

 

Ειλικρινά, δεν περίμενα να “κατέβω” το «1:37» (σημ.: ο χρόνος του ήταν 1:36.850), αισθανόμουν άνετα στην μοτοσυκλέτα και ακόμα και έπειτα από 25 γύρους με τα ίδια λάστιχα έκανα χρόνο γύρω στο 1:37.5. Βεβαίως, στις δοκιμές όλοι μειώνουν τους χρόνους τους, όμως ο δικός μου ήταν γρηγορότερος από τον ταχύτερο γύρο που έκανε στον αγώνα ο Dani Pedrosa, ο νικητής του Grand Prix.

 

Σε ό,τι αφορά την μοτοσυκλέτα, αλλάξαμε το ύψος του τιμονιού και αυξήσαμε το μεταξόνιο και αυτό με έκανε να αισθάνομαι πιο άνετα όταν οδηγώ. Με αυτές τις αλλαγές είναι πιο εύκολη στο χειρισμό της. Αν είχα αυτές τις ρυθμίσεις στον αγώνα του Εστορίλ, θα πάλευα με τον Colin (Edwards) για την έκτη θέση» κατέληξε ο Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Η ΚΤΜ στους αγώνες ταχύτητας με δορυφορική ομάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Tο motograndprix.gr ελαφρά πεσμένο τον Απρίλιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα